characters characters

Laboratoare de 2,4 milioane euro pentru scoala din Costinesti

27 noiembrie 2009    |   619 vizualizări
 

Cei 250 de copii ce invata la scoala din Costinesti vor avea, de anul viitor, laboratoare noi si moderne. Utilarea scolii se va face printr-un proiect in valoare de 2,4 milioane de euro, proiect finantat prin Programul Operational Regional, axa de imbunatatire a infrastructurii scolare.

Conform declaratiei primarului Traian Cristea, scoala nu beneficia de laboratoare corespunzatoare, dar cu ajutorul banilor europeni vor fi realizate patru laboratoare si un centru de informatica. Proiectul a fost depus zilele trecute si daca va primi finantarea ceruta va putea fi implementat pana la inceputul anului scolar viitor.

Cu acest plan de extindere a scolii,unitatile de invatamant aferente comunei vor beneficia de toate conditiile de studiu, dat fiind ca scoala din satul Schitu este noua si nu necesita imbunatatiri. Astfel, desi criza economica a "muscat" si din vistieria de la Costinesti, Cristea spune ca situatia este sub control. Acesta a precizat ca administratia locala a platit salariile la zi si ca nu are datorii.

Sursa: www.romanialibera.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu