characters characters

KINOdiseea – Festivalul International de Film pentru Publicul Tanar (open air) aduce 7 filme si activitati pentru copii pana pe 12 septembrie

06 septembrie 2021    |   439 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Kinodiseea Open Air 2021Dupa primele 5 zile in care spectatorii au ocupat toate locurile la proiectiile de film si atelierele din cadrul KINOdiseea – Festivalul International de Film pentru Publicul Tanar (open air), saptamana 6 - 12 septembrie aduce in Parcul Plumbuita din Bucuresti inca 7 filme pentru copii, majoritatea dublate in limba romana, ateliere de actorie si creatie, spectacole de jonglerii si pantomima si targ de mestesuguri, artizanat si design contemporan.

Intrarea la toate evenimentele din cadrul editiei non-competititionale in aer liber este gratuita.

Toate filmele sunt destinate audientei generale iar programul complet se poate vedea pe https://www.kinodiseea.ro/. KINOdiseea – Festivalul International de Film pentru Publicul Tanar (open air) in aer liber este primul eveniment din cadrul editiei a XIII-a.

6.09, 20:00 - TOY STORY 4/ POVESTEA JUCARIILOR 4, Regia John Lasseter, John Cooley, animatie, 89 minute, dublat in limba romana.

Sinopsis: Woody si gasca vesela sunt, de data aceasta, jucariile lui Bonnie, o fetita care se pregateste sa mearga la gradinita si se lupta cu temerile specifice acestei tranzitii. Iar cand o noua jucarie, pe nume Forky, se alatura gastii lui Woody, o calatorie alaturi de prieteni dezvaluie cat de mare si necunoscuta poate fi lumea pentru o jucarie.

Trailer: https://youtu.be/LDXYRzerjzU


7.09, 20:00 – MICUL PRINT, Regia Mark Osborne, animatie, 108 minute, dublat in limba romana.

Sinopsis: Mark Osborne vine cu prima adaptare animata a legendarei capodopere a lui Antoine de Saint-Exupéry, Micul print. Eroina povestirii este Fetita pe care mama sa o invata cum sa se poarte in lumea adultilor. in acest proces intervine un vecin cumsecade, dar cam excentric, Aviatorul. Acesta ii prezinta micutei sale prietene o lume extraordinara, in care totul este posibil. Este lumea pe care i-a prezentat-o, la randul sau, Micul print.

Trailer: https://youtu.be/fEPqgSNLfK8

8.09, 20:00 – DUMBO, Regia Tim Burton, animatie, 112 minute, dublat in limba romana. Sinopsis: Filmul urmareste aventurile extraordinare ale lui Dumbo, un elefant neobisnuit. Holt Farrier, un veteran de razboi si fost star al circului, isi gaseste viata intoarsa cu susul in jos atunci cand se intoarce din razboi. Proprietarul circului, Max Medici, il invita pe Holt si pe copiii sai, Milly si Joe, sa aiba grija de un elefant nou-nascut ale carui urechi supradimensionate il fac obiectul ridiculizarii intr-un circ deja zbuciumat. Dar cand ei descopera ca Dumbo poate zbura, circul are parte de o revenire incredibila.

Trailer: https://youtu.be/7NiYVoqBt-8

9.09 – TROLII, Regia Walt Dohrn, Mike Mitchell, animatie, 92 minute, dublat in limba romana.

Sinopsis: Filmul transporta publicul catre o lume colorata si minunata populata de Troli extraordinar de optimisti, care danseaza si canta continuu si de Bergenii de un pesimism comic, care sunt fericiti numai cand au Troli in stomac. Dupa ce familia Bergen invadeaza satul Trolilor, Poppy, cel mai vesel Trol, si prea-prevazatorul si tafnosul Branch, pleaca intr-o calatorie, incercand sa-si salveze prietenii.

Trailer: https://youtu.be/xyjm5VQ11TQ

10.09 – 18:00 - 20:00 – Spectacol de jonglerii; 20:00 - MARY POPPINS REVINE, Regia Rob Marshall, live-action, 130 minute, dublat in limba romana.

Sinopsis: Michael si Jane au crescut si sunt adulti. Michael, cei trei copii ai sai si menajera lor, Ellen (Julie Walters), locuiesc pe strada Cherry Tree Lane. Dupa ce Michael sufera o grea pierdere personala, enigmatica dadaca Mary Poppins (Emily Blunt) reintra in viata familiei Banks si, impreuna cu vesnic optimistul aprinzator de felinare stradale Jack (Manuel Miranda), isi foloseste abilitatile magice unice pentru a ajuta familia Banks sa redescopere bucuria si uimirea care lipseau din viata lor.

Pentru asta, Mary Poppins le face cunostinta copiilor cu cateva personaje caraghioase si amuzante, inclusiv cu excentrica ei verisoara Topsy (Meryl Streep).

Trailer: https://youtu.be/-3jsfXDZLIY


11.09 – 11:00 - 20:00 – KIDS FAIR targ de mestesugari si ATELIER de SLIME; 18:00 - 19:00 – ATELIER de actorie Paul Grec, actor si regizor (20 copii, + 07 ani); 18:00 - 20:00 Spectacol de pantomima; 20:00 – SONG OF THE SEA/ CANTECUL MARII, Regia Tom Moore, subtitrat, animatie, 93 minute.

Sinopsis: Tomm Moore, regizorul nominalizat si in 2009 la Premiile Oscar pentru animatia The Secret of Kells, revine cu o poveste inspirata de creaturile mitice din folclorul irlandez numite selkies – oamenii care devin foci atunci cand intra in mare.

Trailer: https://youtu.be/B7ZIugIa8KI


12.09 – 11:00 – 20:00 – KIDS FAIR targ de mestesugari si ATELIER de SLIME, 18:00 - 19:00 – ATELIER de actorie Paul Grec, actor si regizor (20 copii, + 07 ani); 20:00 - MUNE, GARDIANUL LUNII, Regia Benoit Philippon, Alexandre Heboyan, animatie, 85 minute, dublat in limba romana.

Sinopsis: intr-un univers in care ziua si noaptea se afla sub atenta grija a unor gardieni legendari, Mune, un mic spiridus al noptii, este ales sa devina Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. in ciuda unei staturi deloc impunatoare si a lipsei sale de experienta in coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie sa ghideze Luna in noapte si sa vegheze asupra Lumii Viselor. insa cand novicele si inocentul Mune pierde Luna din greseala, echilibrul planetei este in pericol, iar Soarele cade in mainile lui Necross, lordul lumii subterane. intreaga planeta se scufunda in intuneric.

Trailer: https://youtu.be/X-YuxDOO8pU

Informatiile despre eveniment si programul sunt disponibile pe www.kinodiseea.ro si https://www.facebook.com/kinodiseea

Kinodiseea aduce anul acesta, in premiera, o latura nou-nouta dedicata tuturor piticilor si parintilor, KinoKidsFair, targul de designeri si producatori locali de produse, care ii asteapta pe vizitatori pe 11 - 12 septembrie, de la 10:00 la 20:00.

Accesul la toate activitatile din cadrul editiei in aer liber este gratuit, insa incurajam participantii sa „achite” accesul prin minimum 10 capace de plastic, pe care le vom dona catre Asociatia Capace cu suflet; Asociatia colecteaza capace inca din 2013 si le revalorizeaza pentru a ajuta mici cauze umanitare, protejand in acelasi timp natura.

De aceea, accesul in spatiul de eveniment se face cu respectarea masurilor in vigoare, de protectie impotriva raspandirii virusului SARS-CoV-2 si este conditionat de efectuarea triajului observational, de furnizarea datelor personale in cazul unei eventuale anchete epidemiologice dar si de prezentarea unuia dintre urmatoarele documente: dovada vaccinarii impotriva virusului SARS-CoV-2, care sa releve faptul ca au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare; rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore; rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore; dovada ca persoanele care doresc sa participe la eveniment se afla in perioada cuprinsa intre a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioara confirmarii infectarii cu virusul SARS-CoV-2.

Eveniment organizat de: Asociatia Culturala Metropolis, co-finantat de Primaria Sectorului 2.

Parteneri media: Radio Guerrilla, Music Channel, Itsy Bitsy, AGERPRES, Catavencii, Zile si Nopti, Romania Journal, Click! pentru femei, Spotmedia, IQads, Ziarul Metropolis, Observator Cultural, Liternet, Cinemap, Revista Atelierul, PRwave, IQool, bookblog.ro, 4arte.ro, Goingout.ro, Bucharest-Guide.ro, ProBucuresti.ro, AARC, filme-carti.ro, MovieNews, Qbebe, suntparinte.ro, acasa.ro, Munteanu, Smark.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu