characters characters

Karpatia Pony Show la a treia editie!

06 mai 2019    |   568 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Karpatia Pony Show 2019Karpatia Pony Show 2019 continua traditia unui eveniment unic si spectaculos de Ziua Copilului, care in 2018 a atras peste 8000 de spectatori de-a lungul celor trei zile destinate nu numai copiilor, familiilor si pasionatilor de echitatie, dar si tuturor iubitorilor de natura si frumos.

De aceasta data, sarbatoarea ecvestra de pe elegantul Domeniu Cantacuzino din Floresti, (Prahova) se va desfasura in perioada 31 mai - 2 iunie si, in afara de concursul de calarie si de alte competitii inedite, jocuri si prezentari cu ponei, cai si caini sau de numeroasele activitati in aer liber, veti avea surpriza sa asistati pentru prima data la un concert organizat in fata maretei ruine a Palatului Cantacuzino cu orchestra din Franta, invitata anume pentru acest eveniment!

In ceea ce priveste evenimentul ecvestru, Mihnea Virgolici, directorul sau, ne promite ca “vor creste semnificativ, ca in fiecare an, numarul de jocuri si concursuri cu ponei si cai, iar programul va include multiple lectii si antrenamente demonstrative deschise publicului pentru a intra impreuna in tainele sporturilor si jocurilor ecvestre. Vom avea o invitata speciala din Franta, Pascale Audonnet, care va conduce lectii demonstrative de jocuri si amuzament calare (equigames si equifun) - un segment in crestere in tari cu traditie in domeniul echitatiei, pe care vrem sa il lansam si in Romania.

Vom promova dinamicele probe "in oglinda", provocarile de working equitation, iar cele mai solicitante antrenamente ale sportivilor vor deveni parte din show. Paradele cu ponei sau caini si spectacolele de acrobatii ecvestre care au fascinat publicul in editiile precedente ale evenimentului revin cu noi atractii.

Concursul National de Proba Completa capata noi ambitii din punct de vedere al pregatirii si nivelului, intr-un an in care evenimentul major gazduit in toamna de Domeniul Cantacuzino, Karpatia Horse Show, este etapa calificativa pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo care au loc in 2020. Invitat special din Marea Britanie va fi calaretul de 4* Spencer Sturmey care va sustine un stagiu de pregatire pentru calareti, cat si lectii demonstrative pentru public”, precizeaza Mihnea Virgolici.

O alta premiera o reprezinta formatul zilei de deschidere a evenimentului, care devine o propunere desavarsita pentru un inceput de week-end plin de farmec.

Karpatia Pony Show

Astfel, Vineri, 31 mai, accesul la eveniment cuprinde participarea la un program ecvestru cu derulare in a doua parte a zilei, iar seara, in fata ruinei Palatului Cantacuzino, un concert al Orchestrei Musique en Seine, compusa din 50 de tineri muzicieni francezi invitati in Romania cu ocazia sezonului Franco - Roman care se desfasoara in ambele tari pana la 15 iulie. Programul orchestrei include opere de George Enescu – ale carui cariera si destin sunt strans legate de familia Cantacuzino - Berlioz, de la nasterea caruia se implinesc anul acesta 150 de ani, dar si creatii contemporane, compuse de un artist roman si de unul francez special pentru aceasta ocazie!

Acest spectacol unic, marcheaza lansarea proiectului Scena Micul Trianon, organizat de Fundatia Cantacuzino ca un demers suplimentar de a atrage atentia asupra patrimoniului unic de la Floresti, precum si necesitatii consolidarii ruinei palatului, De aceea, fondurile adunate din biletele pentru concert si pentru Karpatia Pony Show, ca si pentru toate celelalte evenimente organizate pe Domeniu, vor fi consacrate acestui scop.

"Scena Micul Trianon isi propune sa deschida calea catre un tip de experiente artistice de calitate, intr-un cadru cat se poate de adaptat culturii, atat formal, cat si informal, in care dialogul cu publicul este menit sa creeze o punte permanenta cu patrimoniul cultural si istoric romanesc si universal, pentru care domeniul este o marturie vie, in permanenta transformare”.

Concertul se va desfasura in parteneriat cu Filarmonica “Paul Constantinescu” din Ploiesti, care va fi prezenta, sambata 1 iunie, intr-un concert de jazz al grupului Ploiesti Jazz Trio, cu un program gandit pentru familiarizarea tinerilor cu acest gen de muzica.

Karpatia Pony Show 2019

Programul sportiv al evenimentului Karpatia Pony Show 2019 va cuprinde trei competitii ecvestre cu ponei si cai:

  • Concursul pentru Ponei, unde calaretii vor participa cu ponei de diferite dimensiuni, rase si varste si vor parcurge probe de dresaj, obstacole si atelaj;
  • Concursul National de Proba Completa (CCN) pentru calareti novicisi pre-novici, care include spectaculoasa proba de cross-country si un stagiu de pregatire pentru evenimentul international Karpatia Horse Show;
  • Concursul de Working Equitation, o disciplina in plin avant in Romania, ce cuprinde demonstratii de indemanare si jocuri.

Programul va fi completat cu un impresionant show de acrobatii calare, sustinut de sportivii Cross Country Farm, parade de ponei, demonstratii cu caini si alte atractii, toate menite sa creeze o atmosfera de neuitat.

Pe Domeniul Cantacuzino va fi amenajata o ampla zona de activitati in aer liber destinata familiilor cu copii, dar si adultilor. Aici veti gasi spatii de agrement cu ponei, cai si trasuri, multiple ateliere creativ-educative pentru copii si tineri, un Aventura-Parc inedit cu plimbari pe mountain-bike, tiroliana, tir cu arcul sau cu pusti cu aer comprimat, bungee si alte atractii.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------


Biletele si abonamentele achizitionate in avans de pe site-ul si de la punctele de vanzare bilete.ro beneficiaza de reduceri de panala 75%. Copiii sub 14 ani pot profita de preturi preferentiale, iar accesul le este permis doar insotiti de parinti.

Daca achizitionati abonamente pana indata de 15 mai pentru cele 3 zile ale evenimentului (31 mai- 2 iunie), pretul este de:

  • 35 de lei pentru un adult;
  • 50 de lei pentru un adult + un copil;
  • 65 de lei pentru un adult + 2 copii;
  • 80 lei pentru un adult si 3 copii.

Pretul unui bilet valabil o singura zi, pentru fiecare din cele 3 zile (vineri - 31 mai, sambata – 1 Iunie

Și duminica – 2 Iunie), achizitionat pana in data de 15 mai este de:

  • 25 lei pentru un adult;
  • 35 lei pentru un adult + 1 copil;
  • 50 lei un adult + 2 copii;
  • 60 lei pentru un adult + 3 copii.

In zilele de desfasurare ale evenimentului, bilete valabile pentru o singura zi se pot achizitiona de la punctele de acces de pe Domeniul Cantacuzino, Floresti (Prahova), iar pretul este de:

35 lei pentru un adult si 25 lei pentru un copil.


Politica integrala de acces la eveniment o regasiti pe site-ul evenimentului karpatiahorse.ro

Detalii si imagini de la editiile anterioare gasiti pe:

Pagina Web: http://www.karpatiahorse.ro,

Facebook: www.facebook.com/karpatiapony sau

Instagram: www.instagram.com/karpatia.pony.show

YouTube: Karpatia Pony Show 


Pentru a intra in atmosfera Karpatia Pony Show, va invitam sa urmariti filmul de prezentare al evenimentului.

Foto: Ștefan Stoica

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu