characters characters

Junior Summer University 2010 – un proiect educational OSUBB, cu acoperire nationala

14 iunie 2010    |   805 vizualizări

Organizatia Studentilor din Universitatea „Babes-Bolyai” (OSUBB) va desfasura in perioada 15-29 iulie 2010 a treia editie a proiectului educational Junior Summer University. Scoala de vara care are in vedere pregatirea elevilor de liceu pentru mediul universitar a devenit o traditie in Universitatea „Babes-Bolyai”, proiectul castigand prestigiu, dovada facand numarul de aplicatii ale elevilor care au crescut de la an la an, diversitatea judetelor de unde acestia provin, cat si impactul pe care editiile anterioare l-au avut asupra participantilor.

In urma finalizarii perioadei de aplicatie pe data de 10 iunie, voluntarii OSUBB au inregistrat 264 de inscrieri pentru participarea la JSU 2010. Desi caravana de promovare a proiectului a fost desfasurata personal de voluntarii OSUBB in 14 judete din tara, cei 264 de absolventi de clasa a XI-a provin din 26 de judete.  Elevii si-au exprimat in formularele de inscriere optiunea de a aplica in acest an pentru 15 facultati din Universitatea „Babes-Bolyai”.

Pe 20 iunie OSUBB va publica lista finala a participantilor la editia a treia a scolii de vara, pe site-ul proiectului http://jsu.osubb.ro. In urma evaluarilor formularelor de inscriere si a recomandarilor din partea profesorilor pe care elevii le-au trimis catre OSUBB, vor fi selectati si admisi 200 de participanti, care vor urma timp de doua saptamani cursuri in cadrul facultatilor din Universitatea „Babes-Bolyai”.

Junior Summer University 2010 este coordonat in prezent de absolventi ai primei editii a scolii de vara, membri OSUBB si studenti in Universitatea „Babes-Bolyai”. Implicarea lor in promovarea educatiei si dezvoltarea societatii civile prin voluntariat in cadrul OSUBB, cat si continuarea studiilor in cadrul Universitatii „Babes-Bolyai” a unui procent de peste 75% dintre participantii la editiile JSU, certifica impactul asupra traiectoriei profesionale si calitatea valorilor promovate prin acest proiect studentesc.

Pentru detalii suplimentare va rugam sa contactati:

Nicoleta STRATON
Coordonator general Junior Summer University (absolvent JSU 2008)
Mail: nicoletastraton@gmail.com
Tel:0742.662.872

Virgil SMARANDOIU
Presedinte OSUBB
Mail: virgil.smarandoiu@yahoo.com
Tel : 0744.379.493

Andra Camelia CORDOS
Responsabil PR JSU
Mail: cordosandra@gmail.com
Tel : 0742.554.321
 
 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu