characters characters

Invitatie la sondaj. Participa la sondajul nostru si primesti un material gratuit despre „Cele mai importante 10 reguli de parenting”

16 septembrie 2019    |   3421 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 18 ani +, 0 - 3 ani.

invitatie la sondaj
Te invitam la sondaj! Spune-ne mai multe despre nevoile tale ca parinte, despre dificultatile intalnite in relatia cu copilul tau si noi iti trimitem un material gratuit despre Cele mai importante reguli de parenting – 10 lucruri esentiale pe care le stiu parintii fericiti. In plus, raspunzand la chestionarul nostru, ne ajuti sa iti oferim materiale mai utile si mai potrivite nevoilor tale.

Chestionarul dureaza 3-5 minute, iar la final ne poti lasa adresa ta de email, pentru a primi materialul nostru. Il poti completa AICI.

Majoritatea parintilor care au participat deja la sondajul nostru sunt de acord cu faptul ca le-a fost de ajutor sa primeasca informatii despre cresterea si educatia copiilor atunci cand au avut o anumita problema de rezolvat. De aceea, pentru ca problemele se rezolva cel mai usor comunicand despre ele, speram ca ne vei accepta invitatia. Abia asteptam sa descoperim raspunsurile tale! 

*Sursa foto: Freepik.com

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu