characters characters

“Invat mai bine in stilul meu”, un proiect pentru elevi si parinti

18 martie 2010    |   606 vizualizări

 

Elevi, parinti si profesori din judetul Bacau vor fi initiati de Centrul Judetean de Asistenta Psihopedagogica (CJAP) in strategii eficiente de invatare in clasa si acasa, adaptate unor personalitati diferite. Demersul face parte din proiectul “Invat mai bine in stilul meu”, care isi propune identificarea diferentelor individual date de stilul de invatare.

 

In cadrul acestui proiect, profesorii CJAP, Mariana Craciunescu si Amalia Diaconu, vor desfasura astazi o activitate de consiliere cu parintii elevilor clasei a VI-e E, de la Scoala “Al.I.Cuza”, cu scopul ca acestia sa-si poata sprijini copiii in activitatea de invatare respectind stilul caracteristic, in functie de structura temperamentala, caracteristici ale mediului scolar, puncte slabe sau tari, de care ar trebui sa tina cont profesorii si parintii in crearea acelui mediu care sa le permita elevilor sa invete eficient, fara mult efort.

 

Pina in prezent, proiectul a mai fost implementat la Scoala “Spiru Haret” Bacau dar se va dezvolta in anii scolari urmatori si in alte institutii de invatamint din judet.

 

 

Sursa: www.ziaruldebacau.ro


 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu