characters characters

Intuitext lanseaza un produs educational ultra-modern

13 iunie 2018    |   7198 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

scoala intuitext
In mijlocul tuturor dezbaterilor si controverselor generate de deciziile din ultimele luni ale Ministerului Educatiei, Intuitext, compania specializata in educatie, a lansat o versiune complet noua a site-ului educational SCOALA INTUITEXT, produs de invatare modern, eficient, in ton cu evolutia unor societati dezvoltate, precum cea finlandeza, de pilda.

Scoala Intuitext – NOUL site educational unde elevii din clasele I-IV invata si inteleg materia prin joc! Aici, placerea copiilor de a se juca in mediul digital se intalneste cu dorinta parintilor ca micutii sa invete.

Totodata, acest produs modern de invatare a fost creat de specialistii Intuitext in educatie tinand cont atat de asteptarile adultilor (cadre didactice si parinti deopotriva), cat si de dorintele copiilor din era digitala. Astfel, jocurile de logica sau de memorie, animatiile explicative sau experimentele interactive ii ajuta pe cei mici sa nu uite notiunile predate la clasa si sa se distreze in mediul online, in acelasi timp.

Imbinand, asadar, jocul cu invatarea, site-ul educational scoala Intuitext reprezinta varianta ideala de a petrece timpul in mod placut chiar si in vacante. In acest fel, elevii din clasele I-IV isi satisfac dorinta de a naviga si de a se distra in mediul online, repetand sau chiar intelegand notiunile predate la clasa de invatatoare in timpul anului scolar. In acest context, Iuliana Dragan (specialist Intuitext in educatie si profesor inv. primar la scoala 96, Bucuresti) sustine faptul ca „astfel de materiale, precum site-ul educational online scoala Intuitext, sunt vitale pentru un invatamant de calitate intr-o scoala a secolului in care traim, cand digitalizarea a patruns rapid in orice domeniu al vietii noastre.

Noi, cadrele didactice trebuie sa eliminam conservatorismul, care inca ne mai incearca, si sa privim inainte spre metode interactive de predare, specifice erei digitale. Activitatile de invatare (pentru elevi, dar si pentru parinti) propuse de scoala Intuitext sunt pe placul meu deoarece sunt originale, de calitate, relevante, frumos prezentate, foarte instructive“.

In plus, fiind construit ca un loc de aventura format din 5 insule, site-ul educational scoala Intuitext ii ajuta pe copiii din clasele primare sa-si dezvolte...

1. Istetimea

In insula Pesterile uitate copiii vor repeta tot ce au invatat la clasa la Limba Romana si Matematica prin animatii de predare, jocuri educationale si teste de evaluare.

2. Curiozitatea prin explorare

Prin animatiile, experimentele si jocurile din cadrul insulei Podurile suspendate, elevii isi dezvolta cultura generala descoperind informatii inedite despre Arta (muzica si curente artistice in pictura), stiinte si Geografie.

3. Agerimea

Iata unul din cele mai provocatoare locuri din Griniria! In tinutul vrajitorului eroii nostri isi antreneaza temeinic mintea pentru cele mai provocatoare aventuri. Prin jocuri de atentie, memorie si jocuri de „programare” elevii devin mici programatori!

4. Creativitatea

Orice erou este si un artist! Pentru a gasi cele mai interesante metode de a invinge dragonii si a depasi toate obstacolele, vitejii din Griniria isi pot antrena si dezvolta creativitatea accesand insula Taramul meu si Shop Griniria!

Intuitext (grup SOFTWIN)

Intuitext, compania specializata in educatie din cadrul grupului Softwin, are in portofoliu comunitati educationale (www.didactic.ro, www.admitereliceu.ro, www.suntparinte.ro, www.olimpiade.ro, www.viitoriolimpici.ro), dar si produsele educationale online www.scoalaintuitext.ro (dedicat copiilor din clasele I-IV) si www.examenultau.ro (pentru copiii din clasele a VII-a si a VIII-a care isi doresc sa se pregateasca eficient atat pentru temele zilnice la Matematica si Limba Romana, cat si pentru Evaluarea Nationala).

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu