characters characters

Inspectorii sanitari ai ANSVSA au controlat luni cresele, gradinitele si scolile din intreaga tara

16 septembrie 2009    |   752 vizualizări
 
ANSVSA a demarat incepand de luni controale in cresele, gradinitele, unitatile de invatamant si scolile cu program internat, semi-internat sau after-school din intreaga tara, cu scopul diminuarii riscului de aparitie a unei toxiinfectii alimentare in aceste unitati, a comunicat institutia.

Potrivit Autoritatii Nationale Sanitar-Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA), această actiune se va desfasura pana in data de 30 septembrie. "Vrem sa contribuim la crearea unui mediu sanatos pentru copiii nostri, prin  alimente care sa nu le puna in pericol sanatatea. Prin această actiune dorim sa ne asiguram ca inceputul anului scolar este, din toate punctele de vedere, un motiv de bucurie pentru copii si parintii lor" a afirmat presedintele Autoritatii, Marian Zlotea.

Conform datelor ANSVSA, in cazul in care se constată nerespectarea prevederilor legale, se vor lua masurile legale corespunzatoare de sanctionare, putandu-se merge pana la suspendarea sau chiar interzicerea activitatii unitatilor respective.

Sursa:www.realitatea.net

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu