characters characters

In perioada 25 - 29 septembrie, activitatea didactica in scolile desemnate sectii de votare se va desfasura exclusiv online

23 septembrie 2020    |   440 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

cursuri online 25 29 septembrie 2020
Activitatea didactica ce presupune prezenta fizica a elevilor si a profesorilor din unitatile de invatamant preuniversitar in care sunt organizate sectii de votare se suspenda in perioada 25 - 29 septembrie. Aceasta se va desfasura exclusiv in sistem on-line. Decizia a fost aprobata de ministrul educatiei si cercetarii, Monica Anisie, printr-un ordin transmis spre publicare in Monitorul Oficial, in urma Hotararii Comitetului National pentru Situatii de Urgenta nr. 46/2020.

In aceasta perioada, activitatile didactice in unitatile de invatamant aflate in situatia mai sus mentionata se vor realiza conform metodologiei privind desfaşurarea activitaţilor didactice prin intermediul tehnologiei şi al internetului, precum si pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, aprobata prin ordinul de ministru nr. 5.545/2020.

Procesul instructiv-educativ „fata in fata” va fi reluat in data de 30.09.2020, conform scenariilor aprobate de catre comitetele judete/al municipiului Bucuresti pentru situatii de urgenta, cu respectarea tuturor conditiilor de siguranta si igiena sanitara.

Aceasta propunere a fost agreata in intalnirea de lucru de luni, 21 septembrie, pe care ministrul educatiei si cercetarii a avut-o cu reprezentanti ai Asociatiei Comunelor din Romania, Asociatiei Oraselor din Romania, Asociatiei Municipiilor din Romania si Uniunii Nationale a Consiliilor Judetene din Romania.

Sursa: Edu.ro


*Sursa foto: Freepik.com

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu