characters characters

Iarmarocul Parintilor si Copiilor

O duminica zen, de inceput de vara, petrecuta in familie, in Bucuresti!

14 iunie 2019    |   890 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani, 18 ani +, 0 - 3 ani.

Iarmaroc Zen Editia 4
Unde?

La Iarmaroc Zen - Iarmarocul Parintilor si Copiilor, Editia #4, de vara.

Cand?

Duminica, 23.06.2019, de la ora 10.00, la Nod makerspace - Splaiul Unirii 160, la doar 5 minute de mers pe jos de la statia de metrou, Timpuri Noi.

Intrare: Copiii au intrare libera, iar pentru adulti taxa de participare este 10 lei (se poate achita doar cash)

Zen pentru intreaga familie intr-o zi de duminica, la inceput de vara, in Bucuresti:


Fiecare editie Iarmaroc Zen imbina utilul cu placutul, exact asa cum se intampla zilnic si in viata de familie.

Util, pentru ca:

  • selectam cu atentie expozantii si partenerii participanti. Este important pentru noi sa aducem in atentia parintilor, o gama diversa de produse de calitate cu discounturi sezoniere demne de luat in seama. Pentru ca tuturor ne plac discounturile si stim ca lucrurile pentru cei mici nu sunt intotdeauna cele mai ieftine.
  • gasesti o zona special dedicata baby wearing-ului, unde poti beneficia de consultanta gratuita, asigurata de Mara Popescu, de la Asociatia de Pediatrie si Consultanta in Alaptare
  • exista o zona de consultanta lectura, dedicata parintilor, asigurata de Carturesti
  • poti contribui pentru o cauza sociala, in ceea ce numim Zen Umanitar: Cauza sociala a editiei acesteia a Iarmarocului va fi reprezentata de: Dream Project Romania - un proiect ce urmareste independenta financiara a mamicilor minore. Reprezentantii proiectului vor fi prezenti si cu un stand, de unde puteti achizitiona diferite lucruri, iar banii primiti pentru acestea vor merge catre cauza pentru care acestia lupta! Printre lucrurile pe care le puteti achizitiona de la standul lor sunt pandativele de la Mokko Atelier.
  • poti afla mai multe legate de educatie si implicare civica de la prietenii nostrii de la Grow Up Romania

Placut, pentru ca:

Iarmaroc Zen este gandit, pornind de la conceptul de petrecere a timpului liber in familie, impreuna, asigurand o experienta completa pentru toti membrii ei.

De aceea vom avea amenajate atat indoor, cat si outdoor zone dedicate:

  • Locuri de joaca pentru bebelusi si copii si diverse ateliere distractive, in special pentru grupa de varsta 0-7 ani: baloane de sapun, jocuri creative cu nisip colorat natural, pictura pe figurine 3D, Lego, jocuri de constructie, sesiuni de lectura asigurate de unii din expozantii prezenti, jocuri de indemanare si socializare asigurate de Evertoys, Transformo, Grow Together, Fabulafia, Carturesti, Pictura3D, Book Tree.
  • Zona de relaxare outdoor si indoor, cu mancare sanatoasa si delicioasa pregatita de Simbio, inghetata proaspata de la PuroBio, tarte delicioase (Tartelicious), dulciuri fara zahar si alte adaosuri (Loca Guiltfree Cakes & Pastry), cafea aromata (The Buss), degustari alese la standul Thermomix, paine cu maia (Mamapan) .
  • Zona dedicata de alaptare, schimb si hranire a bebelusilor powered by Artesana.
  • Zona de make up pentru mamici powered by AM makeup.
  • Degustari de produse sanatoase, unele nou aparute, aduse de partenerii nostri: Artesana si SanoVita.

Cu cine se intalnesc parintii, pe 23 iunie, in cadrul Iarmaroc Zen Editia #4:

În zona de expunere puteti descoperi:

  • Carti si carticele, reviste pentru copii, board-games-uri, minigadgets-uri pentru parinti si copii: BookTree, Carturesti, Fabulafia;
  • Hainute copii, lana, bumbac organic si alte minunatii croite si cusute cu pasiune: Cajuki, Galbenus - Haine de lana, FlavBebe, Lilutesa, Meg Wi Baby, mokoFUN, Naturici, Onili, Smally, Tiny Turtle, The Black Sheep, Woolver, Theodor si lumea - butic imbracaminte, Fici+Mimi;
  • Rasfat din categoria „ceva zen pentru mine”: haine, accesorii, cosmetice pentru parinti - de la BooLina (haine de dama), Fera Venti (haine dama), Blue Lilly (cosmetice si ingrijire), CDIEM Accessories, MA Organics, stand make up express - powered by „AM make-up";
  • Încaltaminte lejera de vara, pentru copii: Ginger Shoes, Naturici, Ria Menorca (@Avarca by Claudia M);
  • Încaltaminte de vara, pentru adulti: Ria Menorca (Avarca by Claudia M);
  • Lumea jucariilor: Atelierul Mari & Mici, Boribon, Eematico Toys, Jucarie la cutie, Lemnino, Naiv (cai pe bat), Vulp's Toys, Flav Bebe, Evertoys
  • Decoratiuni: FeraVenti
  • Accesorii de rontait pentru bebelusi: Flecustete, NumNum, Flav Bebe
  • Zona Healthy Food&Drinks: Artesana, Brutaria sociala MamaPan, Loca Guiltfree Cakes & Pastry, Simbio pe roti, Tartelicious, Thermomix Romania, The Bus, Puro&Bio;

Cumparaturile se pot face atat cash cat si cu cardul de la majoritatea expozantilor. Intrarea la eveniment se va achita doar cash.


Mai multe detalii si noutati gasiti pe pagina de Facebook a evenimentului - unde puteti afla mai multe despre expozantii, dar si alte informatii precum discounturi si tipurile de produse pe care le veti gasi.


Asadar, daca nu ati planificat nimic pentru duminica de 23 iunie, noi va oferim o alternativa de a petrece timp de calitate in familie, la Editia #4, de vara a evenimentului Iarmaroc Zen, la Nod makerspace, Splaiul Unirii nr. 160.


Iarmaroc Zen este un proiect powered by Asociatia Satul Parintilor - in online cunoscuta de parinti sub numele The Village - Your Family Hub.


Vrem sa multumim tuturor partenerilor nostri care au sprijinit si promovat acest eveniment pentru comunitatea de parinti si copii!

Eveniment placut de Radio Guerrilla!

Partenerul parintilor: Artesana

Partenerul in nutritie: Sano Vita

Partener logistic: Nod makerspace

Partener lectura: Carturesti

Partener digital: Philips Avent

Parteneri Educationali: Școala si Gradinita Monterra, Nicoland, Jolly Pepe, Natura Montessori, Smarty Kids, Edu Market, Swimart, Playouth, Conil, Bufnita din Tei, Painting Room, Eematico, Matei din tei, Parent as Coach, Montessori Kindergarten of Bucharest, Mima Muzica, Montessano, Alpha Kindergarten, Educarium.

Bloggeri oficiali: Wine before Noon, Kindertrips, Mamica urbana, Mamica Activa, Fatanorocoasa.ro, Mamamag, Pisica pe sarma, Unsoideblog, Cristina Otel.

Parteneri media: Opera Comica pentru Copii, Modern Dad's Challenge, Sfatul Mamicilor, Recreativo, Revista Margot, Gritty Hub, Mame Podcast - DOR, Suntparinte.ro, GoKid, Alegria Targ, Clinica pentru alaptare a Asociatiei de Pediatrie si Consultanta in Alaptare, Grow Up Romania, Kreatoria.ro.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu