characters characters

Gradina cu artisti aduce doua Targuri de Mosi in luna mai

10 mai 2019    |   648 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani, 18 ani +.

Targul de Mosi
Cand se lasa luna lui Florar peste Bucuresti, reinvie o traditie veche de sute de ani, Targul Mosilor la care este invitata toata suflarea orasului. Anul acesta, traditionalul Targ de Mosi de la Gradina cu Artisti poate fi vizitat in weekendul 18 – 19 mai, in Parcul Kiseleff si pe 25 – 26 mai, in Gradina Icoanei iar intrarea este libera.

Desi am pastrat denumirea de pe vremea lui Matei Basarab, Targul de Mosi asaza cu grija traditia in contemporan: targovetii care pe vremuri isi strigau in gura mare marfa la sosea acum stau la povesti cu tine, in mare tihna, despre produsele si serviciile lor.

Si unde mai pui ca au o si mai imbelsugata tabla de materii: Tricouri pictate. Turta dulce delicioasa. Margele. Hainute vesele. Pictura cu henna. Codite impletite cu ata colorata.

Accesorii vintage. Cosmetice naturale. Jucarii lucrate de mana. Pictura pe lut. Decoratiuni pentru toate gusturile. Flori. Cercei.

Targul de Mosi


Avem la Targul de Mosi fel de fel de ateliere, pentru ca toti cei mici sa plece acasa cu ceva nou invatat: muzica, pictura pe orice se poate imagina, modelaj in lut, impaslit lana, iar pentru domnite impletim zilnic codite cu ata colorata, aducem mestera arta a tatuajelor cu henna de peste mari si tari si facem coronite din cele mai frumoase flori de sezon.

Si, pentru a recrea cat mai fidel atmosfera balciurilor de odinioara, pe 25 – 26 mai aducem si spectacol de circ cu Parada in fiecare seara, de la ora 18:00 iar duminica, de la 13:00, dansam swing ca pe vremuri cu Bucharest Swing Dance Society.

Lume, lume, toate bune! Acestea si inca pe atat va asteapta in luna mai la Gradina cu Artisti. Planuim sa readucem zarva si forfota targului de Mosi de pe vremuri, cand gustam primele cirese iar parintii nostri vanau linguri de lemn si strachini noi, cand spectacolele ieseau in strada iar targurile erau prilej de mare sarbatoare, chiar in mijlocul orasului. Programul complet pentru ambele editii ale Targului de Mosi il puteti gasi in curand pe pagina de Facebook Gradina cu Artisti si pe site.

Parteneri media: RADIO GUERRILLA, Romania libera, Revista Atelierul, IQads, SMARK, Eva.ro, acasa.ro, PRwave, IQool, TheTrends.ro, FEEDER.ro, GOKID.ro, SuntParinte.ro, 4arte, Fashion8.ro, Goingout, InOras.ro, Bucuresti - bucuresteni.ro, Romania Pozitiva, Cotofana urbana, Recreativo, Gratuitor, Munteanu.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu