characters characters

Galati: 16 copii isteti din judet vin sa faca performanta la oras

23 septembrie 2009    |   794 vizualizări
 

Dupa o selectie care a avut loc in luna august, 16 copii din mai toate colturile judetului au ajuns la Galati pentru a forma o clasa speciala de performanta. Copiii sunt toti cu situatii precare acasa, statul roman urmand sa le asigure costurile necesare traiului si educatiei la oras.

Cei 16 magnifici care vor invata la Scoala 2 din Galati au inceput deja orele. Toti au vise frumoase, unele chiar commune si spun ca au plecat de la scolile din sat pentru ca nu aveau profesori buni sau nu aveau baza materiala necesara pentru a studia.

Chiar daca multi dintre ei nu sunt pentru prima data la Galati, aproape toti spun ca abia au descoperit viata de oras. Au ramas impresionati de cladirile inalte din oras si au descoperit pentru prima data aglomeratia de la semafoare. Pentru ei, viata va fi cu totul alta de acum incolo. Multi plang si acum dupa mama sau dupa tata, dar sunt si care spun ca daca vrei sa ajungi cineva in viata trebuie sa te sacrifici. Adevarul de Seara va prezenta, incepand de maine, intr-un serial, povestea fiecaruia in parte.

Veti afla astfel de ce au venit la Galati si veti afla lucruri chiar interesante despre modul in care se preda in mediul rural. Cei 16 “magnifici” sunt: Andreea Musat, Bianca Lavinia Stoica, Elena Secan, Liliana Culache, Adrian Munteanu, Ionut Adrian Stroiu, Amira Andreea Geana, Andreea Daniela Gulerez, Iustina Iulia Sarbu, Ionela Pentronela Anghel, Alexandru Robert Macarie, Marius Budescu, Ana Maria Capatan, Mihaela Maria Andrei, Alina Bezman si Aurica Cornea.


Sursa: www.adevarul.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu