characters characters

Gabor Maté - Mitul normalitatii

Trauma, boala si vindecarea intr-o cultura toxica

28 septembrie 2022    |   786 vizualizări

Varsta: 18 ani +.

Cum ne pastram autenticitatea intr-o societate care promoveaza standarde de normalitate? Care este legatura dintre sistemul imunitar si psihic? Mitul normalitatii, cel mai asteptat volum semnat de renumitul medic si specialist in domeniul adictiilor si traumei, Gabor Maté este disponibil pentru precomanda la Editura Herald. Cartea este o investigatie revolutionara a surselor bolilor, o critica incurajatoare a modului in care societatea poate favoriza dezvoltarea afectiunilor cronice, si o cale catre sanatate si vindecare.

Mitul normalitatii Gabor Mate


„De ce anume va fi nevoie pentru a demonta mitul normalitatii?”
se intreaba Gabor Maté, cu empatia unui vizionar care, in numele intregii umanitati, ridica intrebarea-cheie ce ne-ar putea ajuta acum sa facem ceva pentru a trai o viata mai buna, pentru a dezmembra fabricatiile artificiale ale unui sistem cultural, social, politic, economic, de sanatate, juridic si educational toxic, care a apasat deja pedala autodistructivitatii. Cum am putea sa demontam de urgenta perceptiile gresite, prejudecatile, punctele oarbe si neadevarurile care au devenit tacit si pe nesimtite norma sociala si normalitate si care ne distrug sanatatea, starea generala de bine si speranta unui viitor bun?

Mitul normalitatii - Trauma, boala si vindecarea intr-o cultura toxica este cartea momentului, cartea care ne ofera sansa unei treziri compasionale la adevarul esentei umane, cartea care ne-ar putea schimba viziunea asupra principiilor reale ale societatii in care traim si viziunea asupra unei societati in care am vrea sa traim.

La cei 78 de ani ai sai, dupa zeci de ani de experienta in medicina de familie, ca specialist in ingrijiri paliative, in lucru cu persoanele dependente si cu AD(H)D, in lucru cu trauma, cu afectiuni psihice si boli cronice, dupa mii de ore de discursuri publice educationale, Gabor Maté face cadou lumii o carte pentru o noua normalitate, la care cu totii putem contribui in mod constient. Scrisa alaturi de fiul sau Daniel, Mitul normalitatii este cea mai ambitioasa si urgenta carte a lui Maté de pana acum.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu