characters characters

Festivalul National al Sanselor Tale

25 noiembrie 2009    |   561 vizualizări
 

Inspectoratul Scolar Judetean Bacau si Casa Corpului Didactic “Grigore Tabacaru” organizeaza sub egida Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii, in perioada 14 – 20 decembrie, in cea de-a X-a editie a Saptaminii Educatiei Permanente, Festivalul National al Sanselor Tale.

Motto-ul editiei din acest an este “Educatie – Dialog – Democratie” iar tematica activitatilor se va centra pe aniversarea a 20 de ani de la prabusirea regimului comunist in Romania si revenirea democratiei. Ca in fiecare an, programul manifestarilor vor include seminarii, conferinte, lectorate, mese rotunde, expozitii, spectacole, concursuri, lansari de carte, tirguri de produse cultural – educative, cursuri experimentale s.a.m.d.

“Convinsi ca adevarata reusita a unei manifestari cultural – educative de asemenea amploare consta in implicarea cit mai multor factori cu atributii si activitate in aceste domenii, recomandam, ca in planificarea activitatilor, sa se urmareasca colaborarea cu autoritatile locale, cu institutii de cultura, agenti economici, sindicate, organizatii nonguvernamentale, parinti. Invitam institutiile interesate de acest proiect sa ne comunice pina la data de 4 decembrie proiectul/ programul de actiuni”, a declarat Gabriel Stan, director al Casei Corpului Didactic “Grigore Tabacaru”.

Saptamina educatiei permanente se desfasoara sub egida UNESCO – Institutul pentru Educatie Hamburg. Romania se numara printre cele 45 de tari din lume care organizeaza astfel de activitati. (Laura HUIBAN)

Sursa: www.ziaruldebacau.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu