characters characters

Festivalul International de film KINOdiseea s-a incheiat duminica la Tulcea

22 noiembrie 2019    |   462 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani.

Kinodiseea 2019 Tulcea
Filmele din selectia Festivalului international de film pentru publicul tanar KINOdiseea, ajuns anul acesta la cea de-a XI-a editie, au putut fi urmarite la Tulcea , la Teatrul Jean Bart, intre 14 si 17 noiembrie.

21 noiembrie 2019: Timp de zece ani, KINOdiseea a adus in atentia publicului bucurestean si din mai multe orase din tara, cele mai noi filme pentru copii, in premiera in Europa de Sud-Est sau Romania, apreciate de publicul international si de criticii de film din intreaga lume, premiate la festivaluri internationale precum Berlin sau Sundance, productii cu tematici educative si sociale care nu intra in reteaua de distributie clasica.

Anul acesta, KINOdiseea a avut loc pentru a doua oara la Tulcea, cu 6 titluri internationale aflate in competitia de lungmetraje pentru copii intre 3 si 14 ani, familie si profesori. Pe langa proiectiile de filme, copiii au participat la ateliere de actorie, regie si animatie stop-motion, coordonate de Paul Grec.

Proiectiile si atelierele au adunat 1.800 de persoane.

KINOdiseea este organizat de Asociatia Culturala Metropolis, co-finantat din bugetul local al Primariei Municipiului Tulcea, actiune co-finantata de Consiliul Judetean Tulcea, in parteneriat cu Teatrul Jean Bart, in parteneriat cu Institutul de cercetari eco-muzeale “Gavrila Simion” Tulcea, Esplanada Hotel, Inspectoratul Scolar Judetean Tulcea, Palatul Copiilor Tulcea.

Parteneri media: Music Channel, Europa FM, Itsy Bitsy, Radio Romania Cultural, Radio Delta, Adevarul, Ziare.com, Click pentru femei, Catchy, TLnews, eva.ro, acasa.ro, Zile si Nopti, Romania Journal, Iqads, PRwave, Iqool, Romania Pozitiva, Cinemap, MovieNews, Blog de Cinema, AARC, Cinefan, SuntParinte.ro, copilul.ro, clopotel.ro, Feeder, Goingout.

Despre KINOdiseea

KINOdiseea este cel mai mare festival de film pentru copii din Europa Centrala si Sud-Est. Festivalul este membru al ECFA - European Children's Film Association. In cele 11 editii precedente, festivalul a avut peste 122.000 de participanti.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu