characters characters

Discounturi de pana la 70%, loc de joaca si tombole la Baby Boom Show, editia de primavara

01 martie 2023    |   294 vizualizări

Varsta: 18 ani +, 0 - 3 ani.

Baby Boom Martie 2023
Intre 2 si 5 martie are loc Baby Boom Show, cel mai mare targ pentru copii si viitoare mamici. De joi pana duminica, va asteptam in pavilionul B1 de la Romexpo
cu cele mai noi modele de carucioare, super oferte la pachete de nastere si recoltare celule stem, discounturi de pana la 70% la peste 250 de branduri pentru copii, tombole cu premii substantiale, 17 cursuri gratuite pentru viitorii si proaspetii parinti, loc de joaca pentru copii, LIVE Stage cu lansari de produse, scena cu spectacole, restaurant pentru copii si bebelusi!

Accesul este gratuit joi si vineri, pe baza de invitatie descarcata online de pe site-ul oficial. In weekend, intrarea este cu bilet (15 lei), care poate fi cumparat online sau la fata locului. Copiii intra gratuit. Mai multe detalii pe www.babyboomshow.ro.

Ce veti gasi la targ

  • Cele mai mari reduceri la servicii medicale, pachete de nastere si recoltare celule stem, oferite de maternitati de stat si clinici private
  • Premiera: consiliere gratuita pe probleme de fertilitate si pediatrie
  • Discounturi de pana la 70% la peste 250 de branduri de produse pentru copii: carucioare, scaune auto, gadgeturi, imbracaminte si incaltaminte, jucarii, mobilier
  • 17 cursuri de specialitate gratuite, desfasurate pe tot parcursul celor 4 zile de targ
  • LIVE Stage cu workshopuri si lansari de produse in premiera
  • Loc de joaca pentru copii: labirint ecologic, jocuri gonflabile, tobogane de lemn, cutii cu jucarii, corturi, personaje Disney, scena cu spectacole pentru copii, ateliere creative
  • Cel mai vesel studio foto, de unde pleci cu o poza magnetica, oferita gratuit
  • Tombole cu premii substantiale, printre care si un pachet de nastere CADOU, oferit prin tragere la sorti
  • Restaurant Baby&Me, cu un meniu gratuit pentru copii si bebelusi

Program

Joi-Sambata: 10:00-19:00; Duminica: 10:00-18:00. Parcarea este gratuita.

Timp de 4 zile, Baby Boom Show devine centrul atentiei pentru viitoarele mamici, al lansarilor de produse in premiera si al distractiei pentru copii.

Noutatile editiei

  • Caruciorul One4Ever va fi lansat de Chicco intr-un show de tip STAND UP COMEDY, avandu-l ca moderator pe Catalin Dezbracatu’ de la Cronica Carcotasilor. One4Ever este unicul carucior modular 4 in 1 recomandat de la nastere pana la 22 kg (4 ani). Are un sistem modular (un singur cadru pentru 4 variante diferite: landou, scoica si 2 sezuturi sport), inchidere automata cu o singura mana, materiale si finisari premium, reglare pe inaltime a spatarului. (LIVE Stage, joi, 2 martie, ora 17:30)
  • Pachet de nastere CADOU oferit ca premiu special la tombola organizata de Maternitatea Boutique Wellborn. (standul nr. 23, Wellborn)
  • Lansare in exclusivitate la Baby Boom Shom: Yvolution, cel mai inovativ si mai dinamic brand de trotinete, role, triciclete si biciclete! (standul nr. 33, Erfi Kids)
  • Myavo by Graco USA, cel mai nou si mai performant carucior al verii, cele mai performante bone digitale ale sezonului - noile video monitoare digitale Motorola PIP, cu un design dragut si prietenos, care va permit sa supravegheati copiii in timp real. (standul nr. 33, Erfi Kids)
  • Papusa Reborn Arias Ona este un bebelus cu greutate si aspect realiste, masoara 45 cm si a fost elaborat manual cu foarte multa grija pentru fiecare detaliu. Cea mai speciala caracteristica a papusii este ca poti auzi si simti cum respira! In plus, emana o aroma placuta de vanilie, care te va face sa o iubesti si mai mult. (standul nr. 33, Erfi Kids)
  • O premiera in Romania, chiar la Baby Boom Show: gama Baby Spa, adusa in exclusivitate de Monaco Spa, un brand premium de produse wellness. Cazile cu functii de hidromasaj si cromoterapie pentru bebelusi si copii contribuie la o dezvoltare sanatoasa si la ameliorarea afectiunilor medicale si pot fi folosite incepand cu varsta de 2 luni. Jeturi de apa pentru hidromasaj, surse independente de apa calda si rece pentru reglarea temperaturii, suprafete sigure si lumini colorate pentru cromoterapie in fiecare cada Baby Spa. (standul nr. 83, Monaco Spa)
  • Baby Boom Show invita toti copiii in CANUniverse, un univers care promoveaza reciclarea dozelor de aluminiu! Cu ajutorul tehnologiei de ultima ora oferite de Every Can Counts, reciclarea este mai distractiva si mai captivanta. Copiii sunt invitati sa intre in viitor cu ochelarii VR si sa experimenteze o lume cu totul noua a reciclarii. Robotii-drona vor colecta doze din aluminiu si isi vor arata abilitatile impresionante de zbor. Pentru a participa, copiii vor primi un bilet de intrare simbolic, in schimbul a 5 doze de aluminiu. (standul nr. 83A, Every Can Counts)
  • Dansuri, cantece, spectacole cu mascote de la Opera Comica pentru Copii, workshop-uri organizate de Circul Metropolitan (jonglerii, hula hoop) - patru zile pline de distractie la scena amenajata la locul de joaca! Vezi aici programul complet.

Ne vedem la Baby Boom Show!

2-5 martie, Romexpo

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu