characters characters

Din 24 august incepe „TeleScoala profesorilor”

12 august 2020    |   1043 vizualizări

Varsta: 18 ani +.

telescoala profesorilor
Ministerul Educatiei si Cercetarii in parteneriat cu Televiziunea Romana organizeaza programul de formare pentru cadrele didactice: „TeleScoala profesorilor”.

Pe durata a 15 cursuri, cadrele didactice vor avea posibilitatea sa parcurga continuturi cu privire la utilizarea platformelor educationale pentru sustinerea de lectii on-line. Tematica abordata vizeaza functionalitatile puse la dispozitie, in mod gratuit, de catre Google si Microsoft, respectiv platformele G Suite for Education si Microsoft Office 36.

Difuzarea cursurilor se va realiza incepand cu data de 24 august, de luni pana vineri, in intervalul orar 9:00-9:30, cu reluare in aceeasi zi, in intervalul orar 15:00-15:30, pe postul TVR2. De asemenea, cursurile vor fi disponibile pe canalele de YouTube ale Televiziunii Romane si Ministerului Educatiei si Cercetarii.

„Pentru ca educatia trebuie sa continue in orice conditii, Ministerul Educatiei si Cercetarii vine in sprijinul tuturor cadrelor didactice din Romania prin acest program de formare, un program complementar-suport, menit sa sustina invatarea on-line atat de necesara in conditiile actuale!”, a declarat Monica Anisie, ministrul educatiei si cercetarii.

Programul de formare „TeleScoala profesorilor” se inscrie in strategia de dezvoltare a competentelor cadrelor didactice pentru invatarea on-line.


Sursa: Edu.ro


*Sursa foto: Freepik.com

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu