characters characters

Examenul DELE - sesiunea mai 2020

24 februarie 2020    |   508 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.

DELE 2020 sesiunea mai
Examenul pentru obtinerea diplomelor de limba spaniola DELE
(sesiunea mai 2020)

Institutul Cervantes din Bucuresti va organiza, in perioada 15-16 mai 2020, examenul pentru obtinerea diplomei de limba spaniola DELE.

Inscrierile se pot face pana in data de 18 martie 2020, iar elevii din invatamantul public preuniversitar beneficiaza de o reducere de 30%.

Informatii suplimentare despre acest examen, dar si despre alte teste pentru obtinerea diplomelor de limba spaniola DELE pe parcursul anului 2020.sunt disponibile aici.

Intalnirea profesorilor de Limba Spaniola (Bucuresti, 27-28 martie 2020) Institutul Cervantes si Biroul Invatamant al Ambasadei Spaniei la Bucuresti vor organiza, in perioada 27-28 martie 2020, Intalnirea profesorilor de Limba Spaniola (editia 2020).

Obiectivul evenimentului il reprezinta formarea permanenta a profesorilor de limba spaniola care işi desfaşoara activitatea in Romania, dublat de realizarea unui schimb de experienţa intre aceştia.

Cu acest prilej, toti profesorii sunt invitati sa prezinte experiente si proiecte care contribuie la imbunatatirea procesului de predare-invatare a limbii spaniole. In acest sens, profesorii interesati sunt invitati sa trimita pe adresa de e-mail acbuc@cervantes.es un mesaj in care sa manifeste dorinta de a fi prezenti la intalnire (inainte de data de 20 februarie 2020).

Totodata, pentru a intra in posesia certificatului de formare, emis de Instituto Cervantes din Bucuresti, Biroul de Invatamant si Casa Corpului Didactic din Bucuresti, participantii trebuie sa aiba un minimum de 85% prezenta. Persoanele interesate vor completa fişa de inscriere online inainte de data de 20 martie 2020.

Informatii detaliate se pot obtine aici.


Sursa: Edu.ro

 

*Sursa foto: Freepik.com

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu