characters characters

Debirocratizarea activitatii didactice – a fost lansata platforma online de dezbatere

02 decembrie 2019    |   721 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani, 18 ani +.

debirocratizare 2019
«Grupul Operativ de analiza pentru debirocratizarea activitatii didactice in invatamantul preuniversitar (Comisa de „taiat hartii”) a lansat platforma debirocratizare.edu.ro, unde pot fi accesate informatii privind propunerile, actiunile si progresele facute in alcatuirea Raportului de propuneri pentru debirocratizare a activitatii didactice, incepand cu anul scolar 2020-2021. Initiativa ministeriala de eliminare a documentelor care incarca excesiv sarcinile cadrelor didactice a avut un ecou semnificativ in sistem. Potrivit principiului transparentei decizionale, activitatea Comisiei este deschisa, transparenta si interactiva.

Invitam toti partenerii educationali si reprezentanti ai societatii civile sa isi expuna punctele de vedere, propunerile si asteptarile referitoare la proiectul de debirocratizare, inscriindu-se pe platforma noastra online, al carei rol consultativ este esential in obtinerea unor rezultate deplin asumate.

Trimiteti propunerile dumneavoastra prin intermediul chestionarului disponibil pe site-ul www.debirocratizare.edu.ro pana la data de 13 decembrie 2019, cand se va incheia perioada de consultare publica a proiectului.

Începand cu semestrul al II-lea al anului scolar curent, vom incepe implementarea masurilor propuse de Grupul Operativ de „taiat hartii".

Masurile care nu necesita modificari legislative vor fi operate imediat, iar pentru celelalte vom face demersurile necesare.

Sursa: Edu.ro


*Sursa foto: Freepik.com

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu