characters characters

Cum s-a mutat distractia in online intre 1 – 7 iunie la Saptamana de joaca pentru parinti si copii

Cele 17 workshopuri online cu continut pentru cei mari si mici au adunat peste 13.000 de vizualizari

10 iunie 2020    |   540 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani.

saptamana de joaca hotel melodia
Festivalul online Saptamana de joaca pentru parinti si copii, care s-a derulat pe pagina de Facebook a hotelului Melodia din Venus a adus la un loc 17 sesiuni live cu demonstratii de magie, spectacole de teatru, ateliere de gatit, programare, muzica si percutie, modelaj si origami pentru copii si workshop-uri de dezvoltare a creativitatii, tehnici aplicate de relaxare, organizare si conectare prin joaca pentru parinti. Cele 19 ore de continut educativ au adunat peste 13.000 de vizualizari pe durata intregii saptamani.

Dintre activitatile din program se numara: piesa de teatru pentru copii Ema si Eric. Cand ma fac mare – trupa de teatru Sufletos, atelierul de gatit cu Mini Zucchini, spectacolul Teo Magic Show cu actorul Costin Teodorescu, atelierele de muzica cu Sezatoarea Muzicala, de modelaj cu Clayplay si de origami cu Playouth, demonstratiile de bricolaj cu eematico si workshopurile de metode aplicate de relaxare cu Cristina Ursu de la The Betterist, de organizare a camerei copilului cu Madalina Preda de la Simplu e mai bun si de conectare cu copiii prin joaca cu Nora Neghina, psihoterapeut.

Sesiunile raman disponibile pe pagina si pot fi vizionate oricand, gratuit, aici.


Inca de la inceputul anului, evenimentul isi propusese sa sarbatoreasca ziua copilului pentru o intreaga saptamana cu de activitati pentru toata familia, distractie si relaxare la malul marii. In urma restrictiilor impuse de starea de urgenta, Saptamana de joaca pentru parinti si copii in varianta sa offline a fost reprogramat pentru 2021.

Parteneri media: Catavencii, acasa.ro, SuntParinte.ro, GOKID.ro, MuJeR.ro, Blog in Tandem, kreatoria.ro, IQool, InOras.ro, FEEDER.ro, Fashion8.ro, Recreativo, Romania Pozitiva.

Situat la granita statiunii Venus cu statiunea Cap Aurora, resortul Melodia a readus in atentie un hotel istoric, construit in 1972 care, in urma unui amplu proces de modernizare, isi propune sa le arate turistilor partea linistita a litoralui romanesc.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu