characters characters

Cum s-a desfasurat proba de matematica din cadrul sesiunii speciale a Evaluarii Nationale 2020, clasa a VIII-a

01 iulie 2020    |   145 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani.

proba de matematica sesiunea speciala EN VIII 2020
Ieri, 30 iunie, s-a desfasurat a doua proba scrisa (Matematica) din cadrul etapei speciale a Evaluarii Nationale (sesiunea 2020). Din cei 202 candidati inscrisi pentru sustinerea probei au fost prezenti 181 de candidati. Nu s-au prezentat 21 de candidati. Doi candidati au beneficiat de recunoasterea probei.

Nu s-au inregistrat cazuri in care temperatura celor care au sustinut proba sa depaseasca maximul de 37,3 grade Celsius.

Subiectul si baremul de corectare au fost publicate de catre Centrul National de Politici si Evaluare in Educatie.

Ultima proba - Limba si literatura materna - va fi sustinuta pe 1 iulie, de 9 elevi (6 la Limba si literatura maghiara si 3 la Limba si literatura germana).

Primele rezultate vor fi afisate joi, 2 iulie, pana la ora 12.00, in centrele de examen. In conformitate cu prevederile art. 5 si ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor - RGPD), precum si cu solicitarea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educatiei si Cercetarii va publica rezultatele elevilor obtinute in urma sustinerii examenelor nationale prin anonimizarea numelui si a prenumelui.

Contestatiile pot fi depuse in ziua de 2 iulie, in intervalul orar 14:00 - 20:00. Acestea pot fi depuse/transmise si prin mijloace electronice. In acest caz, candidatii completeaza, semneaza si depun/transmit prin mijloace electronice si o declaratie-tip in care se mentioneaza faptul ca au luat cunostinta ca nota acordata ca urmare a solutionarii contestatiei poate modifica, dupa caz, nota initiala, prin crestere sau descrestere. Pentru candidatii minori, declaratia-tip este semnata si de catre parintii/reprezentantii legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi afisate sambata, 4 iulie.


Sursa: Edu.ro

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu