characters characters

Cum s-a desfasurat proba de limba materna din cadrul sesiunii speciale a Evaluarii Nationale, clasa a VIII-a, 2020

02 iulie 2020    |   743 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani.

Proba de limba materna sesiunea speciala EN VIII 2020
Ieri, 1 iulie, s-a desfasurat proba scrisa la Limba si literatura materna, ultima din cadrul etapei speciale a Evaluarii Nationale - sesiunea 2020. Toti cei noua candidati inscrisi pentru sustinerea probei au fost prezenti. Nu s-au inregistrat eliminari din examen sau cazuri de candidati cu temperatura peste 37.3 grade Celsius.

La Limba si literatura germana au sustinut proba trei candidati (cate unul in Bucuresti, judetul Mures si judetul Satu Mare), iar la Limba si literatura maghiara, 6 candidati (Bihor - un candidat, Harghita - un candidat, Mures - 3 candidat, Salaj - un candidat).

Subiectul si baremul de corectare au fost publicate la ora 15.00.

Primele rezultate vor fi comunicate joi, 2 iulie, pana la ora 12.00, in centrele de examen. In conformitate cu prevederile art. 5 si ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protectia datelor - RGPD), precum si cu solicitarea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educatiei si Cercetarii va publica rezultatele elevilor obtinute in urma sustinerii examenelor nationale prin anonimizarea numelui si a prenumelui.

Contestatiile pot fi depuse in aceeasi zi (2 iulie), in intervalul orar 14:00 - 20:00, inclusiv prin mijloace electronice. In acest caz, candidatii completeaza, semneaza si depun/transmit prin mijloace electronice si o declaratie-tip in care se mentioneaza faptul ca au luat cunostinta ca nota acordata ca urmare a solutionarii contestatiei poate modifica, dupa caz, nota initiala, prin crestere sau descrestere. Pentru candidatii minori, declaratia-tip este semnata si de catre parintii/reprezentantii legali ai acestora.

Rezultatele finale vor fi afisate sambata, 4 iulie.


Sursa: Edu.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu