characters characters

Copiii verzi ai Aradului, premiati pentru munca eco

10 decembrie 2009    |   492 vizualizări
 

Munca depusa de micii ecologisti a fost apreciata in aceasta dimineata
Cei mai mici ecologisti din Arad au fost premiati in aceasta dimineata de Agentia de Protectia Mediului Arad. Evenimentul a avut loc in sala mare a Palatului Administrativ.


Micutii mai emotivi ca niciodata au venit imbracati in diferite costume care au simbolizat protectia mediului inconjurator. Cativa dintre ei l-au imitat pe Mos Craciun, recitand poezii si colindand. “Ma bucur ca am reusit sa particip la mai multe actiuni si ca am ajutat la un oras mai curat. Merg cu drag de fiecare data cand trebuie sa curatam parcurile, sa eliminam pe cat posibil poluarea din Arad”, a marturisit Anca Dubat, eleva in clasa a VII-a. La finalul evenimentului, toti elevii au plecat multumiti si cu bratele pline de cadouri.

Premii pentru creativitate


Copiii au fost premiati pentru actiuni de curatenie in judet, dar si pentru desene „eco”, pentru participarea la ture cu bicicleta si la zilele fara masini. Premiile au venit pentru activitatea depusa pe parcursul anului 2009. Diplome au primit si gradinitele, scolile si ONG-urile care de-a lungul anului au sustinut intens activitatile institutiei in ceea ce priveste protectia mediului.


Sursa: www.adevarul.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu