characters characters

Copiii pot sa puna scrisori in cutia lui Mos Craciun

09 decembrie 2009    |   557 vizualizări
 

Pot sa se laude ca au fost cuminti si ca au invatat bine, iar in schimb ii pot cere lui Mos Craciun darurile preferate. Este vorba despre copiii din Timisoara pentru care Primaria a amplasat miercuri o cutie in care cei mici isi pot pune scrisorile adresate Mosului.


Cutia se afla langa ieslea care infatiseaza scena Nasterii Mantuitorului Isus Hristos. Primaria va acorda premii la concursul „Cea mai frumoasa scrisoare pentru Mos Craciun”. Copiii isi vor primi rasplata in data de 23 decembrie, cand Mos Craciun va sosi in Piata Victoriei. Targul de Craciun este si astazi animat, fiind programate mai multe manifestari pentru multimea de vizitatori, mici si mari, care in fiecare zi ii trece pragul. Astfel, intre orele 18 si 20, pe scena din fata Operei, va avea loc un spectacol artistic sustinut de Casa de Cultura a Studentilor Timisoara prin ansamblurile Doina Timisului si  Esterlanc.


Joi, timisorenii care viziteaza Targul vor putea asculta intre orele 17-19, pe scena din fata Operei, un program de colinde, sustinut de Ansamblul Folcloric din Ghiroda - Cununa Timisului, Palatul Copiilor - Ansamblul Hora Timisului. De asemenea, toata saptamana este deschisa expozitia cu vanzare de obiecte de artizanat „Terapia prin arta” in casuta Primariei, situata langa ieslea Nasterii Mantuitorului.

Sursa: www.agenda.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu