characters characters

Copiii oradeni au ocazia sa calatoreasca in jurul pamantului

11 decembrie 2009    |   455 vizualizări
 

Chiar daca vine vacanta, pe micutii oradeni ii asteapta suprize de neuitat din partea administratiei locale. Oraselul Copiilor va avea portile deschise si va invita prichindeii sa creeze cadouri pentru cei dragi si sa faca o excursie de neuitat in jurul pamantului.


In pragul sarbatorilor de iarna, cei mai mici dintre oradeni se pot bucura de cadouri si surprize in Oraselul Copiilor. Și pentru ca magia Craciunului ii invata, an de an, sa faca un dar din inima celor dragi, angajatii compartimentului Activitati Socio-Pedagogice vor organiza ateliere de creatie. Fiecare copil poate invata, gratuit, sa construiasca pasa cu pas cadouri. Cei interesati se pot prezenta in 15, 17 si 22 decembrie intre orele 15:00 si 17:00 singura conditie de participare fiind sa aiba intre 4 si 12 ani.


Experiente inedite
Și daca tot au loc ateliere de creatie, organizatorii au hotarat sa-si bucure audienta cu concertul de colinde "Spectacolul Craciunului". Concertul sustinut de Generatia Dunamis si Biserica Copiilor va avea loc pe scena amfiteatrului, marti, 15 decembrie, incepand cu ora 16:00. Cea mai mare supriza insa, iii asteapta pe copii Joi, 17 decembrie, tot de la ora 16:00. Cei mici sunt invitati la o Calatorie in jurul Pamantului sub indrumarea profesoarei Valentina Matei, membra a Astroclubului Meridian 0 si colaboratoare NASA. Actiunea se va desfasura la etajul cladirii Pavilionului de joaca si va dura 90 de minute, exact cat dureaya pentru ca Statia Spatiala Internationala sa inconjoare Pamantul. Pe parcursul Pamantului micutii vor putea vedea fotografii ale Terrei realizate de astronauti.

Sursa: www.adevarul.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu