characters characters

Consiliere online gratuita pentru cadrele medicale si fortele de ordine care lupta impotriva pandemiei Covid-19

27 martie 2020    |   377 vizualizări

Varsta: 18 ani +.

consiliere gratuita pentru cadrele medicale covid 19
Asociatia Romana de Hipnoza, in parteneriat cu Pro Success Training si Puterea Mintii ofera gratuit sedinte de consiliere online, audio si/sau video tuturor cadrelor medicale, asistenti medicali, doctori, brancardieri si personalului medical implicat in lupta impotriva pandemiei Covid-19, precum si fortelor de ordine care ajuta la mentinerea ordinii publice.

“Cadrele medicale sunt supuse unor eforturi uriase, atat fizice cat si mentale si emotionale si au nevoie, acum mai mult ca oricand, de tot ajutorul si sustinerea noastra. Acest program incepe imediat, de astazi si va continua pana iesim invingatori in aceasta batalie impotriva acestui virus necrutator”, declara hipnoterapeutul Eugen Popa, presedintele Asociatiei Romane de Hipnoza.

Orice cadru medical sau personal medical, precum si orice cadru militar, politienesc sau comunitar, care are nevoie de ajutor si consiliere sau pur si simplu doreste sa il/o asculte cineva si sa isi poata descarca sufletul, ne poate contacta poate cere ajutor pe pagina: Hipnoza.ro/impreuna/ sau pe adresa de email: contact@hipnoza.ro.

Asociatia Romana de Hipnoza doreste sa multumeasca tuturor celor implicati in mod activ in acest efort general pentru sanatatea noastra atat individual, cat si ca natie.


*Sursa foto: Freepik.com

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu