characters characters

Conferinta pe tema educatiei timpurii a copilului, intre 14-17 octombrie, in Bucuresti

12 octombrie 2009    |   549 vizualizări

In perioada 14-17 octombrie 2009, va avea loc in Bucuresti, la Rin Grand Hotel, cea de-a Zecea Conferinta Anuala a Asociatiei Internationale Step by Step (ISSA) "Investitii eficiente in dezvoltarea timpurie a copilului". Conferinta va aduna peste 300 de specialisti in educatie timpurie din toata lumea, cercetatori si reprezentanti ai ONG-urilor din peste 70 de tari din Europa.

Cercetarile au demonstrat ca experienta primilor ani din viata fiecarui copil sunt determinanti in asigurarea succesului in viata si calitatii vietii. Tocmai de aceea, investitia in educatia timpurie a copilului este de fapt o investitie in viitorul lui.

Evenimentul va gazdui prezentari ale celor mai noi cercetari in domeniu, prezentari ale unor proiecte de succes in domeniul abordarii integrate a dezvoltarii timpurii si a eficientei utilizari a resurselor, studii de caz, abordari si rezolvari inovatoare ale unor situatii, dezbateri privind provocarile si implicatiile pregatirii pentru a trai in societatea cunoasterii, bune practici in domeniul educatiei centrate pe copil cu focalizare pe accesul egal la serviciile de calitate si echitate sociala. La eveniment sunt invitate personalitati de renume international a caror gandire si activitate au influentat si continua sa influenteze demersurile in domeniul dezvoltarii timpurii a copilului.

Conferinta este organizata de Asociatia Internationala Step by Step (ISSA), o retea care reuneste organizatii de renume in domeniul dezvoltarii timpurii a copilului, din tari din Europa Centrala si de Est si Asia Centrala. Evenimentul se desfasoara sub inaltul patronaj al Presedintelui României, Traian Basescu, si este organizat cu participarea si suportul tehnic al Open Society Institute, UNICEF CEE/CIS, Ministerul Educatiei si Centrul pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala (CEDP) Step by Step, din România.
Programul complet si informatii suplimentare puteti gasi pe site-ul conferintei www.issa2009.ro

Sursa:www.realitatea.net

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu