characters characters

Concursul Mirunette Language Competition 2019 a ajuns la final – iata castigatorii!

14 mai 2019    |   369 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Mirunette Language Competition 2019
Dupa trei etape pline de provocari, s-a incheiat pe 12 mai, cu o festivitate de premiere emotionanta la Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, a 7-a editie a concursului national de limba engleza Mirunette Language Competition.

Concursul a fost organizat in parteneriat cu Ministerul Educatiei Nationale si Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucuresti.

Ne-am bucurat sa ii avem alaturi pe cei 52 de finalisti selectati din cei peste 2000 de participanti, cu varste intre 10 si 17 ani, din toata tara, si motivati de obtinerea marelui premiu, tabara de limba engleza in Marea Britanie.

I-am felicitat si premiat pe toti cei care au reusit sa ajunga in finala, pentru ca provocarea a fost una deloc usoara. Finalistii au fost recompensati nu numai pentru nivelul de cunoastere a limbii engleze ci si pentru creativitate. Ei au trecut cu brio prin testele online si interviurile in limba engleza, prezentand si un film care a reflectat tema de anul acesta a concursului: “Dare to be an influencer!”.

Iata si mult-asteptata lista a castigatorilor!

Marele Premiu: Marisa Demetria Dobrescu, din Targu Mures, si Elena Crisan, din Brasov, au castigat cate o tabara internationala in Marea Britanie, la Oxford, oferita de Mirunette Education.

Premiul II: Tudor Ţugui din Bucuresti si Armand Ilas din Gura Humorului au castigat cate un examen Cambridge oferit de British Council Romania.

Premiul III: Ilinca Gherasim si Sara Elisa Badiu, din Targu Mures, Cristian Mihai Voinea, din Bucuresti, si Maria Gheorghe, din Slobozia, au castigat cate un sejur de 2 nopti in Poiana Brasov si Busteni oferite de Royal Hotel si Hotel Club Austria. Mentiuni au mai castigat Maria Ioana Popa, Bianca Postolachi, Ana Emilia Popa, Ilinca Marin, David Carol Mircea, Maria Alis Recean, Timea Istrate, Ana Maria Resiga, Annelise Petrus, Iulia Stroie, Raisa Danila si Elena Milchi.

Le multumim sponsorilor care au fost si in acest an alaturi de noi, ca si tuturor scolilor participante.

Daca va doriti sa va dezvoltati cunoasterea limbii engleze, va invitam in taberele Mirunette Education, inscrierile pentru tabere internationale 2019 se afla pe ultima suta de metri! Iar daca visati sa studiati in Marea Britanie, Mirunette va ofera suportul prin consilierii sai dedicati!

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu