characters characters

Concurs pentru elevii de liceu din Romania! Marele premiu, o tabara in Marea Britanie!

08 aprilie 2022    |   761 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani.

Mirunette Language Competition 2022
Cea de a 10-a editie a concursului national de limba engleza, Mirunette Language Competition este in plina desfasurare!
Toti elevii intre 10 si 17 ani sunt invitati sa se inscrie pana la data limita de 30 aprilie 2022 pe site-ul Mirunette Education. Participantii vor avea sansa sa castige tabere in Marea Britanie, examene Cambridge ENGLISH oferite de British Council, cursuri online cu profesori din strainatate si abonamente de 12 saptamani la platforma Mirunette pentru exersarea si imbunatatirea nivelului de limba engleza.

Mirunette Language Competition este organizat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si British Council, in perioada 15 martie - 1 iunie 2022. Concursul incurajeaza elevii cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani sa isi exerseze creativitatea si cunostintele de limba engleza. Totodata, Mirunette Language Competition reprezinta o ocazie si pentru profesorii de limba engleza sa isi incurajeze elevii sa experimenteze o experienta non-formala. Profesorii care vor avea cei mai multi elevi inscrisi in concurs au ocazia sa castige un loc de insotitor de grup intr-o tabara internationala in Marea Britanie, unde vor participa in mod gratuit.

“Proiectul Mirunette Language Competition a fost lansat in urma cu 9 ani din dorinta de a le oferi elevilor si profesorilor sansa de a participa gratuit intr-o tabara internationala. Am urmarit cu bucurie cum de la an la an tot mai multi elevi au participat, atat prin intermediul partenerilor nostri, cat si prin intermediul profesorilor dedicati de limba engleza. Incurajam elevii din intreaga tara sa se inscrie la Mirunette Language Competition! Conditia? Sa aiba varsta cuprinsa intre 10-17 ani si sa fie pasionati de limba engleza! Inscrierea este gratuita iar premiile sunt substantiale. Cele 7 editii anterioare si marturiile finalistilor nostri sunt dovada vie ca efortul, ambitia si creativitatea sunt rasplatite!” spune Daniela Pavoni, fondator Mirunette Education.

Mirunette Language Competition, ajuns acum la a 10-a editie, a adunat peste 15.000 de participanti in ultimii 9 ani. Concursul se desfasoara online si este impartit in doua probe.

Prima proba se desfasoara intre 15 martie – 30 aprilie 2022 si necesita trimiterea unui video pe o tema stabilita de catre organizatori. Cea de a doua proba se va desfasura intre 15 mai – 22 mai 2022 si consta intr-un interviu online de 15 minute, in limba engleza, cu o comisie formata din membrii Mirunette Education si profesori de limba Engleza. Castigatorii vor fi anuntati pe data de 1 iunie 2022.

Din 2004 Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa si SUA ce au ca scop promovarea gandirii creative, depasirea barierelor de exprimare intr-o limba straina si oferirea unui cadru prielnic pentru dezvoltarea personala a tuturor participantilor. Compania reprezinta cu succes in Romania institutii prestigioase de invatamant din intreaga lume ce ofera garantia calitatii dar si relaxarea parintilor care aleg sa isi trimita copiii in astfel de programe internationale. In paralel, Mirunette Education ofera servicii de consiliere educationala pentru admiterea la scoli, licee si universitati de top din strainatate, ajutand pana acum peste 200 de elevi sa acceseze programe de top, atat la nivel liceal, cat si la nivel universitar.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu