characters characters

Colegiul Mircea cel Batran a primit premiul pentru cel mai bun liceu in cadrul galei Zece pentru Romania

22 decembrie 2009    |   459 vizualizări
 

Premiul a ajuns astazi la Colegiul National Mircea Cel Batran din Constanta. Directorul Colegiului a tinut sa le multumeasca elevilor si profesorilor pentru premiul obtinut.


Bucurie mare la Colegiul National Mircea Cel Batran din Constanta. Atat elevii, cat si profesorii au tinut sa puna la loc de cinste diploma primita in cadrul galei Zece pentru Romania. Au si unde, deoarece peretii Colegiului sunt incarcati de diplomele obtinute la sute de olimpiade si concursuri internationale. "Suntem, si asta ne diferentiaza mult de majoritatea, aproape de toate liceele din tara. Liceul domina de 5 ani de zile concursul de creatii aerospatiale NASA", a precizat directorul scolii, Vasile Nicoara.


Elevii recunosc ca viata de liceean in cadrul Colegiului este mai grea ca la celelalte scoli. "Albert Einstein spunea, incearca sa fii nu un om de succes, ci mai degraba unul de valoare. In opinia mea, calatoria si nu tinta iti asigura succesul", a declarat Mihai Popescu, elev la Colegiul National Mircea Cel Batran din Constanta.

"Pentru noi, premiul inseamna o recunoastere nationala a valorii scolii, a performanterulor obtinute de ele", conchis director Vasile Nicoara.
Colegiul Mircea cel Batran din Constanta a castigat luni seara premiul pentru cel mai bun liceu in cadrul galei Zece pentru Romania.


Sursa: www.realitatea.net

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu