characters characters

Cea de-a VIII-a editie a Festivalului de film pentru publicul tanar- KINOdiseea Altfel a adus publicului cele mai apreciate filme pentru intreaga familie

28 aprilie 2022    |   439 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani.

Kinodiseea Altfel
Cea de-a VIII-a editie a Festivalului international de film pentru publicul tanar, Kinodiseea Altfel, a avut loc la Bucuresti, intre 21 si 24 aprilie, la ARCUB-Sala Mare, a atras un public numeros in fiecare zi a evenimentului.

Inchiderea editiei a avut loc pe 21aprilie, dupa patru zile dedicate celor mai bune filme pentru familie, Peter Rabbit2, Encanto, Sing si Hop, care au adus publicului momente de bucurie si lectii de viata.

Asociatia Culturala Metropolis a avut ca oaspeti centrele de asistenta sociala din București și asociatiile care au in grija sau administreaza centre de refugiati sau centre de plasament (case de copii), iar filmele au fost dublate in limba româna și subtitrate in limba ucraineana.

Spectatorii au avut ocazia sa vizioneze episoade din serialul online „2 minute cu Amy“, o invitatie pentru cei mici de a porni intr-o calatorie imaginara, unde au aflat ce lucruri interesante recicleaza oamenii din alte parti ale lumii. Proiect de educatie ecologica sustinut de Asociatia Environ, sponsorul editiei KINOdiseea Altfel 2022.

Parteneri media: AGERPRES, Forbes Kids, PapTot, GoKid, Iquads, ItsyBitsy, PrWave, Suntparinte.ro, Guerrilla, Clopotel.ro, Zile și Nopti, Știripentrucopii.com, Copilul.ro, Metropotam, Suntparinte.ro, Acasa.ro, Romania Pozitiva, Cine Fan, Bucuresteni.ro Parteneri de bine: Asociatia AIDROM; D.G.A.S.P.C. sector 5; Centrul de Primire in Regim de Urgenta Cireșarii; Asociatia Interact Goethe – Curtea Veche; Happy Books in Partnership with Usborne.

DESPRE KINODISEEA

KINOdiseea este cel mai mare festival de film pentru copii din Europa Centrala și Sud-Est, atât ca numar de filme, cat si ca numar de spectatori. Festivalul este recunoscut la nivel international de catre cea mai importanta asociatie pentru promovarea filmelor pentru copii, ECFA — European Children’s Film Association.

KINOdiseea este organizat de Asociatia Culturala Metropolis. Proiect cultural co-finantat de Centrul National al Cinematografiei.

DESPRE ASOCIATIA CULTURALA METROPOLIS.

Asociatia Culturala Metropolis are ca principal scop sprijinirea și promovarea actului cultural sub toate manifestarile sale, prin organizarea unor evenimente non-profit, care sa contribuie la afirmarea valorilor culturale româneşti şi universale. www.kinodiseea.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu