characters characters

Castiga un loc intr-o tabara de vis din UK! Participa GRATUIT la concurs!

14 februarie 2018    |   1589 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

mirunette language competition
Elevii din scolile generale si licee au sansa de a castiga o tabara de limba engleza cu participare gratuita in UK. Concursul de proiecte Mirunette International Competition se afla la a sasea editie.

Bucuresti, 8 februarie 2018. Mirunette International Education a lansat pe 1 februarie 2018 concursul national de limba engleza Mirunette Language Competition, editia a VI-a, organizat in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti si Ministerul Educatiei. Astfel, toti elevii cu varste cuprinse intre 10 si 17 ani care sunt creativi, increzatori si pasionati de cultura britanica, pot participa gratuit, prin inscriere online, avand sansa de a castiga 2 tabere educationale de limba engleza in Anglia, in campusurile unor prestigioase scoli si universitati la nivel mondial!

La Mirunette Language Competition se pot inscrie elevi din intreaga tara. Acestia trebuie sa fie sustinuti de profesori de limba engleza, iar profesorii care sustin cei mai multi elevi la inscrierea in concurs vor putea participa gratuit ca insotitori de grup intr-o tabara de vara internationala.

Concursul Mirunette Language Competition este un indemn catre toti tinerii talentati si ambitiosi de a-si valorifica potentialul si de a face un prim pas catre descoperirea unei culturi bogate in mediul international creat de o tabara in Anglia!

Inscrieri pana pe 25 martie 2018

Perioada de desfasurare a concursului este 1 februarie – 19 mai, prima etapa, cea de inscriere, incheindu-se pe 25 martie, ora 18.00. Va puteti inscrie la concurs aici! Procesul de inscriere contine cateva intrebari ale caror raspunsuri se regasesc pe site-ul organizatorului.

A II-a etapa va avea loc intre 1 Aprilie si 22 Aprilie 2018, ora 18.00. Toti cei admisi in etapa a II-a vor trebui sa completeze online, pe site-ul organizatorului, un test si sa participe si la o proba de creativitate (participarea va fi, de asemenea, online). Testul si proba de creativitate vor fi publicate pe site cel tarziu in data de 31 Martie 2018. Corectarea si evaluarea se vor face de catre o comisie formata din reprezentanti ai Mirunette International Education si partenerii de concurs ai acestuia. In urma evaluarii vor promova in etapa a III-a primii 20 de participanti din fiecare grupa de varsta (10-13 ani, respectiv 14-17 ani).

Marii castigatori vor fi anuntati in data de 19 mai 2018 in cadrul Festivitatii de premiere organizata de Mirunette International Education.

Premiem inteligenta!

Toti cei 40 de finalisti ai concursului vor castiga numeroase premii: examene gratuite de limba engleza Cambridge oferite de British Council, carti de la Editura Humanitas, tratamente dentare la Dent Estet 4 Teens, sejururi la Club Austria din Busteni, Hotel Royal din Poiana Brasov si Castelul Cantacuzino din Busteni, vouchere pentru atelier si vizita de la Oraselulcunoasterii.ro, atelier de robotica si coding de la Small Academy, bilete la Opera Comica si Happy Cinema, si multe alte surprize de la Juggler.ro, Idealboardgames.ro si Fidgetz.ro.

Despre Mirunette International Education

Mirunette International Education una dintre cele mai renumite si de incredere agentie de turism educational din Romania, recomandata de cei peste 600 elevi ce se inscriu anual in programele de vara si academice.

Taberele internationale Mirunette sunt concepute astfel incat sa imbunatateasca nivelul de limba straina, dar si abilitatile sociale, spiritul critic si increderea in fortele proprii. Pentru mai multe detalii, accesati www.mirunette.ro/tabere-de-vara!

Adauga tu primul comentariu:

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu