characters characters

Castiga o bursa de studii in Marea Britanie

28 februarie 2020    |   333 vizualizări

Varsta: 15 - 18 ani.

earscliffe scholarship
Earlscliffe Scholarship Competition este un concurs de burse organizat de Mirunette Education si Earlscliffe College pentru elevii de clasa a 9-a si a 10-a ce isi doresc sa isi continue studiile liceale in strainatate. Participantii au sansa sa castige o bursa de 50% la unul din cele mai ravnite colegii private din Marea Britanie. Anual, Earlscliffe College ofera cel putin trei burse de studiu pentru cei mai bine pregatiti candidati romani. Locul I primeste o bursa de minim 50% din valoarea taxelor anuale percepute de colegiu ce acopera atat partea scolara cat si cazarea si mesele zilnice. Celelalte burse oferite vor avea valori cuprinse intre 20% si 50%.

Toti cei interesati se pot inscrie pe site-ul Mirunette Education pana la data limita de 4 martie 2020. Etapa doi va consta intr-un examen scris la limba engleza si matematica ce se va desfasura la sediul Mirunette din Bucuresti. Elevii care reusesc sa treaca de proba scrisa vor fi invitati sa sustina un interviu cu reprezentantii colegiului Earlscliffe. Daca te vei numara printre castigatori si vei accepta bursa oferita in cadrul concursului, vei incepe studiile la colegiu in septembrie 2020. In urma editiilor precedente ale concursului, in prezent la Earlscliffe College studiaza 7 elevi romani. Vezi aici feedback-ul lor excelent.

“Acest concurs reprezinta un proces extrem de competitiv insa cei care vor reusi sa ajunga la interviu vor avea sansa sa primeasca o bursa care le va schimba viata. Elevii romani sunt extrem de apreciati atat de scolile cat si de liceele din strainatate, iar a avea sansa sa iti termini studiile liceale la unul din cele mai prestigioase colegii din Marea Britanie inseamna sa iti propulsezi cariera spre succes. Absolventii acestui colegiu sunt an de an admisi la universitati de top precum Oxford, Cambridge, Stanford sau Bocconi.” spune Daniela Pavoni, CEO Mirunette Education.


Colegiul Earlscliffe se situeaza pe locul 38 din peste 4.300 scoli de stat si private din Anglia care predau programa A-levels, potrivit unui clasament realizat de publicatia The Telegraph. Taxa de studiu la Earlscliffe Colege este in valoare de 37.725 GBP/an (valabil pentru anul scolar 2020-2021). Taxa include scolarizarea, cazarea in campusul colegiului si mesele zilnice. Elevii vor obtine la finalul anilor de studiu certificarea internationala A-Levels (echivalentul britanic al Diplomei de Bacalaureat).


Din 2004 Mirunette Education ofera programe si tabere internationale in Europa, Canada si SUA ce au ca scop promovarea gandirii creative, depasirea barierelor de exprimare intr-o limba straina si oferirea unui cadru prielnic pentru dezvoltarea personala a tuturor participantilor. Compania reprezinta cu succes in Romania institutii prestigioase de invatamant din intreaga lume ce ofera garantia calitatii dar si relaxarea parintilor care aleg sa isi trimita copiii in astfel de programe internationale.


In paralel, Mirunette Education ofera servicii de consiliere educationala pentru admiterea la scoli, licee si universitati de top din strainatate.


Compania se adreseaza copiilor cu varste incepand de la 7 ani, elevilor de liceu, dar si studentilor ce doresc sa isi imbunatateasca cunostiintele de limbi straine, sa traiasca o experienta internationala si sa se pregateasca pentru o lume multiculturala. In acelasi timp Mirunette Education se adreseaza parintilor dispusi sa investeasca in educatia copiilor lor, profesorilor ce doresc sa isi diversifice pregatirea pentru a deveni dascali inspirationali si adultilor dornici sa isi imbunatateasca exprimarea intr-o limba straina.


Mai multe informatii despre Mirunette Education si serviciile oferite gasiti la https://www.mirunette.ro/ sau pe pagina de Facebook/Instagram Mirunette Education.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu