characters characters

Bucuresti: Lectii de educatie rutiera la sediul Politiei Rutiere a Capitalei

28 octombrie 2009    |   722 vizualizări
 

Reprezentantii Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti le-au predat elevilor de gimnaziu lectii de educatie rutiera chiar la sediul lor.

Aproximativ 25 de elevi de clasa a doua au venit azi-dimineata de la Liceul Greco-Catolic Timotei Cipariu, din Sectorul 1, insotiti de invatatoarea lor, la sediul Brigazii de Politie Rutiera Bucuresti.

Politistii de la rutiera le-au pregatit celor mici mai multe surprize. Copiii s-au fotografiat pe doua dintre motocicletele din dotare si au putut chiar sa viziteze garajul Brigazii de Politie Rutiera.

Ei au fost dusi in camera de control, unde au vizionat imagini filmate in timp real in mai multe intersectii din Capitala.

„Mi-a placut foarte mult filmul pe care l-am vazut, dar si motocicletele. Imi doresc si eu o motocicleta ca aceasta“, a spus Roberto, in varsta de opt ani.

Si fetitele au fost atrase de vehiculele pe doua, respectiv trei roti, si au vrut sa se fotografieze pe ambele motociclete. „Mie mi-a placut cel mai mult ca eram la inaltime atunci cand m-am urcat pe motocicleta“, a spus Ana-Maria, in varsta de opt ani.

Filmul care le-a fost prezentat i-a impresionat foarte mult pe cei mici. „Mie mi-a placut foarte mult filmul si motocicleta cu trei roti“, a spus si Vlad, in varsta de opt ani.

Daniel Pistea, Seful Serviciului Educatie Rutiera, a explicat de ce a luat decizia de a le da lectiile copiilor la sediu. „Pana acum am facut aceste lectii de educatie rutiera in scolile generale, insa vrem sa-i apropiem pe copii de Brigada de Politie Rutiera si sa-i invatam chiar la sediul nostru“, a declarat Daniel Pistea.

Invatatoarea i-a supravegheat indeaproape pe copii tot parcursul vizitei. „Aceasta lectie de educatie rutiera le prinde bine celor mici, deoarece toti participa la trafic, fie ca sunt pietoni, fie ca sunt in masinile parintilor lor“, a spus Mariana Ghinescu, invatatoare la la Liceul Greco-Catolic Timotei Cipariu.

Sursa: www.adevarul.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu