characters characters

British School of Bucharest ofera burse pentru anul academic 2018 – 2019

11 ianuarie 2018    |   2291 vizualizări

Varsta: 11 - 15 ani.

BSB burse elevi
Cei care doresc sa studieze la British School of Bucharest (BSB), singura scoala din Bucuresti cu toti profesorii vorbitori nativi de limba engleza, au acum ocazia de a se inscrie pentru programul de burse pe care scoala il ofera!

BSB a dat startul programului de burse pentru anul academic 2018 - 2019, in care ofera burse de pana la 100% din taxa de scolarizare. Pot aplica pentru acest program toti elevii cu varste cuprinse intre 13-16 ani care isi doresc sa studieze la British School of Bucharest si, astfel, sa descopere excelenta educatiei britanice. Inscrierile se pot face pana pe 17 ianuarie 2018, ora 17:00. Procesul de selectie include testari la matematica, engleza, un test de abilitati cognitive, precum si un interviu cu reprezentantii scolii.

La British School of Bucharest studiaza elevi de aproximativ 50 de nationalitati. Scopul principal al BSB este sa ofere fiecarui student, atat din punct de vedere educational, cat si social, abilitatile necesare pentru societatea viitorului.

British School of Bucharest

”Copiii vin la British School of Bucharest cu experiente diverse si impreuna cream un mediu cu adevarat international, in care incurajam fiecare student sa-si indeplineasca potentialul academic, concentrandu-ne pe educatia completa a elevilor nostri. Beneficiile unei educatii echilibrate, unde oportunitatile de dezvoltare extra-curriculare si cele de leadership completeaza studiile academice, sunt dovedite prin rezultatele excelente obtinute in mod constant de studentii nostri. Sunt convins ca succesul continuu este, de asemenea, un rezultat al atentiei noastre si al angajamentului de a ne asigura ca fiecare copil de la BSB isi atinge la cel mai inalt nivel potentialul si ca va intra in invatamantul universitar complet pregatit, cu incredere deplina in el”, a precizat Philip Walters, directorul British School of Bucharest.  Rezultatele studentilor la examenele externe pentru IGCSE si A Level sunt cu mult peste media globala si sunt comparabile cu cele mai importante realizari ale scolilor independente din Marea Britanie, oferind absolventilor BSB sansa de a continua sa studieze la universitati de top din Marea Britanie, SUA, Canada, Europa si multe altele. In prezent, absolventii British School of Bucharest studiaza in universitati din UK precum UCL, LSE, Warwick, Bath, Edinburgh, Queen Mary’s si Bristol, dar si in cele din Groningen, Amsterdam si Varsovia. 

Mai multe detalii despre programul de burse puteti gasi aici.  

Pentru a primi formularul de inregistrare pentru programul de burse, precum si alte detalii, puteti contacta British School of Bucharest prin e-mail, la adresa: admissions@britishschool.ro.

British School of Bucharest, infiintata in anul 2000, este o scoala internationala ce ofera copiilor cu varste cuprinse intre 2-18 ani sansa sa studieze dupa programa britanica, sub indrumarea profesorilor vorbitori nativi de limba engleza si cu experienta in predarea sistemului de invatamant britanic. Numarul redus de elevi pe care un profesor il are in clasa permite asigurarea unui mediu de invatare personalizat, in care elevii sunt sustinuti si incurajati sa isi dezvolte calitatile si abilitatile proprii. Scoala ofera un mediu pozitiv, stimulativ, sigur si protector, care incurajeaza indeplinirea potentialului individual si cresterea increderii in sine, in toate domeniile: academic, social si personal, cu accent pe inovare, creativitate, colaborare si invaţare activa. 

Informatii suplimentare despre scoala pot fi gasite accesand www.britishschool.ro.

Comentează:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Fără foto
    tina    27.06.2018 - 11:56
    Excelenta in dotari, profesori mediocri, lipsa de stimulare si empatie fata de studenti, comunicare falsa si greoaie cu profesorii, lipsa de transparenta a notarii, lipsa manuale, filtrarea elevilor din clasele superioare de liceu si cautarea de bursieri care sa le imbunatateasca statistica de exemene, fuga dupa bani pentru orice inclusiv uniforme de proasta calitate. Alta vaca de stors bani.