characters characters

Brasov: Tinerii talentati se pot califica in domeniul scrierii creatoare

09 noiembrie 2009    |   620 vizualizări
 

Alianta Organizatiilor Nonguvernamentale de Tineret din Romania, in colaborare cu Facultatea de Litere din cadrul Universitatii Transilvania, lanseaza inscrierile pentru cea de-a doua editie a Taberei de Creatie Literara „Lumina de Avarie”.

Tinerii cu varsta de peste 14 ani, pasionati de poezie, proza sau dramaturgie isi pot dezvolta acest hobby, participand la o tabara de creatie literara in Moeciu de Jos. Pentru a se inscrie la acest proiect, ei trebuie sa trimita trei pagini de scriere creatoare, alaturi de datele personale si de contact, la adresa luminadeavarie@gmail.com pana cel tarziu in data de 5 decembrie.

Aplicantii vor alege deasemenea unul din cele doua ateliere de lucru ale taberei: poezie si proza sau scriere teatrala. Acestia vor achita taxa de participare in valoare de 450 de lei, care include cinci nopti de cazare, trei mese pe zi si materiale de curs. La finalul taberei, cele mai bune lucrari realizate vor fi premiate, iar participantii vor primi diplome avizate de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.

Sursa: www.adevarul.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu