characters characters

Bistrita : Elevii de gimnaziu provocati la scris

28 septembrie 2009    |   679 vizualizări
 

Elevii claselor V-VIII se pot inscrie, pana la sfarsitul lunii, la un concurs de compuneri cu tema „Scoala mea- Scoala prietenoasa”

Elevii bistriteni sunt provocati sa participe la un concurs de creatie si fotografie, derulat in perioada 21 septembrie- 8 octombrie de catre Ministerul Educatiei Inovarii si Cercetarii. Concursul „Scoala mea-Scoala prietenoasa” isi propune sa incurajeze elevii din toate judetele tarii sa contribuie cu propriile creatii la imbunatatirea conditiilor de studiu si eliminarea discriminarii in scolile din Romania. Practic, la nivelul fiecarui judet, se vor forma echipe cu elevi din cel putin doua etnii, care vor fi  coordonate de un profesor. Compunerile  elevilor vor fi jurizate si selectate de specialisti din Bucuresti, dupa data de 11 octombrie, acesta fiind si termenul pana la care pot fi trimise lucrarile. In urma selectiei,  15 echipe vor merge la urmatarea proba, cea fotografica.

„Diversitate si egalitate de sanse in scoala mea”

Castigatorii concursului de creatie vor trebui sa realizeze 24 de fotografii pe tema „Diversitate si egalitate de sanse in scola mea”. In urma celei de-a  doua selectii, cele mai bune trei echipe vor expune fotografiile in cadrul unei expozitii la Bucuresti, in perioada 2 -8 noiembrie. Toti participantii vor primi diplome, iar castigatori vor fi recompensati cu premii in diverse obiecte. Detalii despre acest program se pot obtine  pe www.totilascoala.ro.

 

Sursa: www.adevarul.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu