characters characters

Bacau: Peste 5500 de elevi vor primi bani de liceu

30 octombrie 2009    |   502 vizualizări
 

Astazi, Ministerul Educatiei a facut publica lista elevilor bacauani care vor primi bursa ”Bani de liceu”. Aceasta poate fi consultata pe  http://banideliceu.edu.ro/.

In judet, in anul scolar 2009-2010 sunt 5.551 de adolescenti care vor face parte din programul national de protectie sociala. ”In perioada 28 octombrie - 2 noiembrie, se pot depune contestaţii la comisiile de acordare a sprijinului financiar organizate la nivelul fiecarei unitaţi  liceale de invaţamânt din Bacau, a caror  rezolvare se va efectua intre 2 şi 6 noiembrie. Dupa aceasta data, va fi publicata lista finala a beneficiarilor”, ne-a declarat Claudia Merticariu, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului Judetean Școlar Bacau.

Sprijinul financiar care va fi acordat elevilor este de 180 de lei lunar. „Elevii vor primi ajutorul financiar pe perioada cursurilor şcolare, inclusiv in timpul pregatirii şi susţinerii examenului de bacalaureat sau de diploma, respectiv in perioada practicii in producţie”, a mai adaugat Merticariu.

Sumele vor fi alocate de catre Ministerul Educaţiei, Cercetarii şi Inovarii şi vor fi distribuite beneficiarilor de catre unitaţile şcolare la care aceştia şi-au depus dosarul.

Sursa: www.adevarul.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu