characters characters

Avalansa de scrisori pentru Mos Craciun

23 decembrie 2009    |   511 vizualizări
 

La sediul Postei Romane din Timisoara, angajatii s-au transformat in spiridusi ai Mosului si au grija ca toate mesajele sa primeasca raspuns. Inventivi si dotati cu o mare dorinta de a primi, de Craciun, cadourile pe care le asteapta de un an intreg, copiii au trimis Mosului zeci de scrisori.


De astazi, sute de scrisori care au fost trimise de copiii timiseni lui Mos Craciun, pe adresa Postei Romane, primesc un raspuns. Indiferent ca au timbrat sau nu scrisorile, au parfumat hartia pe care si-au asternut dorintele sau au desenat brazi si cadouri pe plicuri, copiii asteapta cu sufletul la gura un semn de la Mosul.


Spiridusii de la Posta Romana au grija ca nicio scrisoare sa nu se piarda pe drumul spre Polul Nord, iar copiii s-au asigurat din timp ca mesajele lor vor ajunge la destinatie. Micutii au inceput sa trimita scrisori pentru Mos Craciun inca din primele zile ale lunii decembrie. Din experienta anilor trecuti, Lucian Somesan, postasul responsabil de scrisorile care trebuie sa ajunga la Polul Nord, spune ca unii micuti vor trimite scrisori si dupa Craciun, suparati pe Mosul.


Sursa: www.adevarul.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu