characters characters

Arad: Orasul Pecica va avea un Centru de Resurse pentru Educatie si Dezvoltare

25 septembrie 2009    |   575 vizualizări
 

Pecica va inaugura zilele viitoare un Centru de Resurse pentru Educatie si Dezvoltare din cadrul proiectului Reforma Educatiei Timpurii ce se deruleaza la nivel national.

Locatia a fost stabilita de catre Inspectoratul Scolar Arad la Gradinita cu Program Prelungit, situata in centrul orasului.
Centrul CRED va fi dotat cu mobilier si aparatura de ultima generatie din fonduri europene si va oferi servicii complementare activitatii instructive-educative din gradinita. Se va intocmi o planificare a activitatilor propuse pentru ridicarea calitatii invatamantului prescolar.

„Unitate de invatamant cu traditie in localitate, Gradinita PP functioneaza in prezent la capacitate maxima, in conditii moderne. Exteriorul imobilului a fost renovat chiar in aceasta vara, iar interiorul corespunde tuturor normelor in vigoare.
Salile de grupa sunt dotate cu jucarii si mobilier modern, toate incaperile sunt decorate placut existand si miniexpozitie cu obiecte artizanale”, a declarat pentru „Adevarul de Seara”, primarul orasului, Petre Antal.

 

Sursa: www.adevarul.ro

 

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu