characters characters

Andra Gogan ii da din nou voce Mashei in spectacolul Poveste Misterioasa

Cea mai noua aventura cu Masha, Ursul si prietenii lor in luna mai, in Bucuresti, Cluj si Bacau

24 aprilie 2019    |   695 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 0 - 3 ani.

Masha si ursul 2019Mai e mai putin de o luna pana cand personajele din cel mai urmarit serial de desene animate rusesc, “Masha si Ursul”, se vor intoarce pe scenele din Romania cu un nou spectacol live – “Poveste Misterioasa”. Turneul national se va desfasura intre 11 si 18 mai 2019, in Bacau (11 mai, Teatrul de Vara), Bucuresti (12 mai, Sala Palatului) si Cluj (18 mai, Casa Studentilor).Turneul in Romania este adus de Events (www.events.ro).

In aceasta poveste plina de aventura, Masha, Ursul si prietenii lor incep pregatirile pentru a sarbatori Ziua Mondiala a Vrajitoriei. Deodata, toate gustarile delicioase si chiar si frigiderul dispar, ca prin magie! Masha descurca itele acestui caz, ca un mare detectiv, si descopera sursa vrajilor misterioase. Pentru cei curiosi, se poate spune doar ca si cel mai infricosator vrajitor poate deveni alb si pufos, daca este tratat cu bunatate si intelegere iar pentru cei care, cred, magia are loc zi de zi, nu doar in seara de Craciun.

Spectacolul „Masha si Ursul – Poveste Misterioasa”, o productie licentiata a studiourilor Animaccord, aduce pe aceeasi scena personajele preferate ale celor mici, mascote, musical, elemente de acrobatie si circ,baloane uriase de sapun, alaturi de decoruri spectaculoase care vor recrea o atmosfera plina de suspans si peripetii, ce va tine spectatorii pe marginile scaunelor, facandu-i totodata parte din poveste. Cu un scenariu original, scenografie complexa si o coloana sonora de exceptie, in care publicul se va bucura atat de cantecele bine-cunoscute, dar si de multe altele noi, spectacolul este un basm adus la viata iar indragita actrita, cantareata si vloggerita Andra Gogan este vocea Mashei.

Pornind de la un basm popular rusesc, „Masha si Ursul” spune povestea unei fetite pe nume Masha, ce locuieste in padure alaturi de Ursul Michka si de animalutele ei. Desenul animat s-a bucurat de un succes enorm, canalul de Youtube fiind printre primele zece cele mai vizionate din lume iar episoadele au fost traduse in 25 de limbi si difuzate in peste 25 de tari.

Biletele la spectacolul „Masha si Ursul – O poveste cu detectivi” se pot cumpara online, pe www.eventim.ro, dar si in reteaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Carturesti), sau de la casele de bilete ale salilor unde se desfasoara spectacolul, astfel: 200 lei, 150 lei , 110 lei, 90 lei, 70 lei, 50 lei pentru Bucuresti , 130 lei, 80 lei, 55 lei pentru Bacau si 110 lei, 80 lei pentru Cluj. Costurile biletelor difera in functie de pozitionarea in sala.

Spectacolul are durata de o ora si 20 de minute si este recomandat copiilor peste 2 ani.

Turneul este sustinut de Kaufland Romania din dorinta de a oferi copiilor un spectacol de neuitat.

Partener: Aqua Carpatica.

Parteneri media: Magic FM, Kanal D, Minimax, Romania Libera, Sapte Seri, Catavencii, Ziare.com, Acasa, Eva, Copilul, Clopotel, Sunt Parinte, Solonaria, Modern Dads, laurafrunza.com, I like Cluj.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu