characters characters

Alba Iulia: Saptamana tolerantei marcata la Scoala „Avram Iancu”

16 noiembrie 2009    |   823 vizualizări
Scoala cu clasele I-VIII „Avram Iancu” Alba Iulia  organizeaza o serie de evenimente prilejuite de „Saptamana tolerantei”.

Elevii claselor a VII-a si a VIII-a au participat astazi la dezbaterea „Fii tolerant, depaseste-ti prejudecatile!” organizata in cadrul Centrului de documentare si de informare al scolii. Tot in cadrul acestei manifestari va fi amenajata si o expozitie cu afise si sloganuri pe tema tolerantei, realizata de elevii claselor V-VIII, indrumati profesoara Olga Radulescu.

„Pe parcursul acestei saptamani dedicate tolerantei, in cadrul orelor de dirigentie, se vor aborda teme cu acest specific si vor fi aplicate chestionare elevilor. Saptamanile ce urmeaza vor purta si ele un generic si vor aborda o tema specifica in cadrul careia se vor organiza evenimente educative menite sa dezvolte elevilor trasaturi morale si comportamente dezirabile. Este vorba despre «Saptamana patriotismului», «Saptamana generozitatii», «Saptamana obiceiurilor de iarna»“, a spus Elena Ignat, directoarea scolii „Avram Iancu“.

Aceasta a precizat ca la inceputul fiecarei saptamani va aparea publicatia „Foaia de luni“, in paginile careia se vor regasi toate evenimentele desfasurate pe parcursul saptamanii incheiate. Revista este realizata de elevi.

Sursa: www.adevarul.ro

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu