characters characters

92% dintre cursantii juniori apreciaza mai mult jocurile care implica miscare decat competitiile la cursurile de limba engleza

26 februarie 2020    |   475 vizualizări

Varsta: 6 - 11 ani.

jocurile care implica miscare sunt mai apreciate de copii
92% dintre cursantii juniori considera faptul ca jocurile care implica miscare sunt cele mai placute si mai eficiente pentru invatarea limbii engleze.

85% dintre acestia agreeaza proiectele in echipa ca modalitate de invatare si exersare a limbii engleze.

78% dintre cursantii juniori includ competitiile intre echipe printre activitatile in care se implica cu placere la cursurile de limba engleza.

Acestea sunt rezultatele unui sondaj de opinie realizat de Shakespeare School in randul cursantilor de la grupele de juniori, cu scopul de a intelege perspectiva lor cu privire la ceea ce ii atrage sa vina la cursuri si sa invete limba engleza in mod eficient si cu placere.

Aceste cifre confirma, inca o data, faptul ca, in ultima decada, nevoia unei schimbari in sistemul de educatie traditional a devenit din ce in ce mai evidenta. Concentrarea exclusiva pe livrarea mecanica de informatii si ignorarea realitatii socio-emotionale a procesului educativ trebuie inlocuita cu o noua viziune in care bunastarea copiilor sa fie principala prioritate.

Invatare socio-emotionala la Shakespeare School

Shakespeare School sustine Invatarea socio-emotionala (Social and Emotional Learning -SEL), un cadru educational in ton cu tendintele si provocarile educatiei din secolul XXI. Școala are rolul si datoria de a-i pregati pe copii sa devina adulti intelepti, responsabili si empatici. Pentru aceasta, ei trebuie sa simta ca fac parte dintr-o comunitate primitoare, in care fiecare membru conteaza si este sustinut.

Conferinta “Copilul tau, campion la viata” - Editia III

Știm cu totii faptul ca educatia de calitate incepe acasa si continua la scoala. Știm, de asemenea, faptul ca, pentru a fi un parinte bun, este nevoie ca, din cand in cand, sa adresezi o intrebare si apoi sa asculti, cu rabdare si empatie, ceea ce iti povesteste copilul tau. De aceea, in calitate de parinte, trebuie sa fii la curent cu tot ce apare nou legat de parenting si educatie.

In acest context, te anuntam ca la Shakespeare School s-a dat startul inscrierilor gratuite la cea de-a treia editie a conferintei “Copilul tau, campion la viata” - Editia III. Aceasta va avea in vedere principiile educatiei bazate pe Cultivarea abilitatilor socio-emotionale, esentiale pentru pregatirea copiilor pentru un viitor de succes.

Conferinta va avea loc pe data de 12 martie, in sala Luvru din cadrul Hotel Capitol, in intervalul orar 18:00 - 21:00.

Gazda evenimentului va fi Adriana Alionte, fondator Shakespeare School, iar Nansi Lungu, lector la Universitatea Titu Maiorescu si Andreea Paunoiu, profesor de limba engleza si expert in educatie vor fi prezenti in calitate de speakeri. Acestia vor analiza in detaliu instantele fiintei umane, care trebuie sa fie luate in considerare in cadrul scolii.

“Cercetarile din domeniul psihologiei arata clar faptul ca emotiile nu pot fi separate de gandire. Ceea ce se intampla in interiorul unui om (in viata lui emotionala) este o parte integrala din procesul de invatare. Acest lucru nu poate fi separat de comportamentele si actiunile mai usor observabile de la clasa’, spune Adriana Alionte, fondator Shakespeare School.


Daca oamenii sunt fiinte socio-emotionale, inseamna ca si scolile trebuie sa fie institutii socio-emotionale. Asadar, veti afla informatii valoroase despre invatarea socio-emotionala (SEL), despre inteligenta emotionala si cea sociala si despre importanta cultivarii lor.

Puteti descoperi mai multe informatii despre acest subiect de interes si va puteti inscrie la conferinta accesand pagina dedicata evenimentului.

***

Despre Shakespeare School

In cei peste 17 ani de activitate, peste 25.000 de cursanti au trecut pragul Shakespeare School. In cadrul a 4 centre de predare a limbii engleze, localizate in 4 puncte cheie ale Capitalei (Ferdinand, Mosilor, Victoriei si Brancoveanu), Shakespeare School reuseste in fiecare an sa obtina 97% rata de satisfactie, in randul parintilor, pentru serviciile oferite. Modul de predare interactiv, abordarea calda a profesorilor si masurarea lunara a rezultatelor definesc metoda Shakespeare School.

Mai multe detalii puteti descoperi pe www.shakespeare-school.ro.

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu