characters characters

45% dintre angajatii din invatamant au declarat ca vor sa se vaccineze impotriva Covid-19

17 ianuarie 2021    |   483 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

disponibilitate pentru vaccinare angajati invatamant
Ministerul Educatiei a facut publice rezultatele primei etape de consultare la nivelul zilei de vineri, 15 ianuarie, cu privire la disponibilitatea de vaccinare a personalului din invatamant, cu precizarea ca raportarea din care au rezultat procentele de disponibilitate s-a facut incluzand si persoanele care nu s-au pronuntat in niciun fel asupra disponibilitatii de vaccinare (raspunsuri asimilate neconcludent raspunsurilor negative).

Avand in vedere suprapunerea intre perioada de vacanta si perioada de interogare, suprapunere care a generat un numar important de persoane care nu s-au exprimat nici afirmativ, nici negativ cu privire la disponibilitatea de vaccinare, Ministerul Educatiei decide initierea celei de-a doua etape de declarare a disponibilitatii de vaccinare, in perioada 16 ianuarie - 1 februarie 2021.

Pana in momentul de fata, la nivelul invatamantului preuniversitar, 45,06% dintre angajati au declarat disponibilitatea de vaccinare raportat la totalul de 292.872 de angajati din sistemul de invatamant preuniversitar (inclusiv persoanele care nu au raspuns). In sistemul de invatamant universitar, procentul privind disponibilitatea de vaccinare este de 59,64% (raportat la totalul de 51.094 de titulari angajati in sistemul de invatamant universitar + 9.295 de cadre didactice asociate - inclusiv persoanele care nu au raspuns).

Numarul angajatilor din sistemul de invatamant care si-au declarat disponibilitatea de vaccinare pana la data de 15 ianuarie este de 167.977 de persoane (131.962 - personal din sistemul de invatamant preuniversitar si 36.015 - personal din sistemul de invatamant universitar).

Ne exprimam speranta ca in cea de-a doua etapa vor raspunde si angajatii care nu s-au pronuntat pana acum asupra disponibilitatii la vaccinare.

Detalii suplimentare sunt disponibile in documentele de mai jos:

Centralizator raportari inspectorate scolare judetene (data de referinta: 15 ianuarie 2021)

Centralizator raportari universitati (data de referinta: 15 ianuarie 2021).


Sursa: Edu.ro


*Sursa foto: Freepik.com

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu