characters characters

6 Noiembrie 2010- Eveniment "Sunt Parinte in era digitala. Cum ma descurc?"

16 noiembrie 2010    |   3044 vizualizări

 


Stim ca a fi parinte in era digitala inseamna sa facem fata multor situatii noi, pentru care probabil nu suntem in totalitate pregatiti. Fie ca limitam timpul petrecut de copil in fata calculatorului, fie ca ii monitorizam intens activitatea, fie ca devenim parteneri de discutii online, incercam sa gasim solutii si sa facem fata cu brio provocarii de a fi parinte in era digitala.

Daca toate aceste subiecte iti sunt familiare, te invitam sa participi la discutia noastra:

"Sunt Parinte in era digitala. Cum ma descurc?"

 
Invitati:
Psiholog Cristina Calarasanu

Psiholog Anca Munteanu

Blogger si parinte Cristian China-Birta

CEO BitDefender/ SOFTWIN Florin Talpes

CEO Tempo Group Eliza Rogalski

Threat Intelligence Team Leader BitDefender George Petre

Te asteptam la Orange concept store
Calea Victoriei, nr. 41, etajul 1, sambata 6 noiembrie, intre orele 14:00 – 16:00.


 
Intrarea este libera in limita locurilor disponibile.
Pentru inscriere, asteptam email-ul tau la contact@suntparinte.ro.


Comentează:
6 comentarii

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu
  • Utilizator Anonim
    Monika Oarcea    04.11.2010 - 13:00
    Buna ziua. Salut initiativa aceasta. Este nevoie de multa informare si pentru parinti. Va scriu in calitate de parinte dar si profesor. Este foarte important ca atat parintii, dar si copii sa cunoasca avantajele dar si dezavantajele utilizarii calculatorului dar si navigarii pe Internet.Eu la scoala unde predau ma implic in astfel de programe si cu pasi mici constat ca avem succes.
    Succes si dvs.
  • Delia Lungu
    Delia Lungu    03.11.2010 - 21:02
    @m-lmnt: Vom aborda la intalnire si situatia despre care ai amintit: in ce masura calculatorul duce la o comunicare mai slaba in relatia parinte-copil. Multumim mult :)
    Asteptam pana sambata dimineata si alte situatii sau alte intrebari de la voi pe care sa le discutam la eveniment. De asemenea, daca aveti intrebari pentru unul dintre invitati, le asteptam cu placere.
  • Utilizator Anonim
    m-lmnt    03.11.2010 - 19:14
    Calculatorul este o sursa inepuizabila de informatie dar si dusmanul nr.1 al tinerei generatii si nu numai.I-a condamnat pe copii si tineri la "autism",le-a rapit bucuria copilariei traite in mijlocul naturii,placerea intalnirilor si discutiilor directe cu prietenii, i-a transformat in fiinte incapabile de comunicare orala,interiorizate,care nu stiu sa-si exprime sentimentele decat pe messenger.Copilul meu este la varsta adolescentei prelungite,are putini prieteni cu care iese,multi "prieteni" online,pe multi nu i-a vazut niciodata.Am incercat sa-l obisnuim sa-si faca un program cotidian divers:la sala de sport,la o plimbare in oras cu prietenii sau prietena,sa invete zilnic, nu numai in sesiune dar seara si-o petrece in cea mai mare parte in fata calculatorului.Mi-as fi dorit sa nu se fi inventat calculatorul...Veti spune ca sunt retrograda dar nu sunt decat un parinte care priveste cu oarecare ingrijorare spre viitor si care isi permite sa dea un sfat altor parinti:"supravegheati-va copilul,nu-l lasati sa devina prieten nedespartit al calculatorului.Era digitala va rapeste copilul cu care veti comunica din ce in ce mai putin!"
  • Delia Lungu
    Delia Lungu    03.11.2010 - 15:04
    nu uitati sa confirmati participarea printr-un mail la contact@suntparinte.ro ;)
  • Delia Lungu
    Delia Lungu    03.11.2010 - 14:42
    Da, gabriella:). Este vorba de Orange concept store de langa magazinul Muzica, iar sala in care are loc intalnirea se afla la etaj. Te asteptam:)
  • Ionescu Gabriela
    Ionescu Gabriela    03.11.2010 - 14:38
    Suna interesant. Este vorba de Orange concept store de langa magazinul Muzica,nu?