characters characters

18 Evadari In Familie la Bucuresti. Unde Iesim în Weekend 19-20-21 Octombrie

Recomandari GOKID

17 octombrie 2018    |   528 vizualizări

Varsta: 3 - 6 ani, 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.


Vezi lista de recomandari GOKID de 18 evadari în familie la Bucuresti pentru un weekend 20-21 octombrie cat mai placut.

Vineri mergem la "Motanul Încaltat" la Opera Comica si "Free Friday" by Shoshon, sambata alegem din multitudinea de ateliere si spectacole pentru copii, dupa care mergem la Marsul “Împreuna pentru siguranta femeilor”. Pe seara ne îngaduim cateva ore de Ecstatic Dance kid-friendly, în timp ce taticii intra în cutia Men Only de la Barbati pe Matasari. Iar duminica mergem la "Max si Mara, doi frati curajosi" spectacol la Salina by ABC, "Gargariţa morocanoasa" oferit de Tapusele sau la Yoga Familiei!

VINERI | 19 OCTOMBRIE 2018

SPECTACOL

1. Cotosman are cizme noi si puteri magice: simtul dreptatii, iubirea fata de stapanul sau si dorinta de a-i pedepsi pe cei rai. El îl ajuta pe Ionica sa castige mana Domnitei prin mai multe siretlicuri... Întalneste-l la Motanul încalţat, opera în trei acte pentru copii de Cornel Trailescu la la Opera Comica pentru Copii.

FESTIVAL

2. Cea de-a 9-a editie a festivalului Les Films de Cannes à Bucarest prezinta cele mai asteptate filme din selectia Festivalului de Film de la Cannes, cu proiectii si invitati speciali la 6 cinematografe din Bucuresti, dar si în alte 7 orase din tara.

FREE FRIDAY

3. „Vindem timp pentru parinti si copii. Vindem 4 ore si jumatate de timp liber, parintilor care au nevoie de o iesire in doi, de un ceai cu prietenii, de o seara de teatru ori film sau poate de cateva ore in care sa nu faci nimic. Oferim gratuit copiilor lor, 4 ore si jumatate de distractie, grija, atentie, educatie, pizza si popcorn.” Cum ti se pare acest anunt? Daca vrei sa vezi cu ochii tai, inscrie-ti copilul in Programul „Free Friday” la Casuta lui ShoShon si vinerea, incepand cu ora 17.30 vom avea grija ca el sa se simta bine insotit de copii, cat parintii se vor simti bine insotiti de adulti.

TOATE RECOMANDARILE DE VINERI 19 OCTOMBRIE


SAMBATA | 20 OCTOMBRIE 2018

ATELIERE

4. Clubul Copiilor Isteti va asteapta sambata 20 octombrie - ora 12:15, cu o serie noua de Experimente cu Reactie si Distractie! Haideti sa descoperim împreuna cea mai buna combinatie de joaca, socializare si învatare! Forta vibratiilor este misterioasa si poate da nastere unor experiente si jocuri dintre cele mai surprinzatoare! Oare cum putem produce vibratiile? Dar sunetul, cum credeti ca il putem vedea?

5. Exploreaza, Experimenteaza, Descopera la Calatorie spre centrul pamantului si inapoi, un atelier de stiinta si supravietuire pentru copii de 4-10 ani. Un atelier practic, experimental, facut pentru curiosi. Ai un copil curios si pus pe explorat? Atunci aici este locul potrivit pentru el! Facem echipa, ne prindem centurile si coboram spre centrul pamantului. De ce este fierbinte centrul pamantului? Cum se formeaza vulcanii si de ce erup? 3,2,1, start! Erupe vulcanul! Experimentam!

SPECTACOL

6. Tapusele va invita la spectacolul “Povestea prietenilor din padure” de Lucia Muntean, varsta recomandata 0-5 ani. Un spectacol despre prietenie, asa cum este ea descoperita spontan de copii. Desi sunt diferite unele de celelalte ca obiceiuri si preferinte de joaca, personajele adorabile se întrec în propuneri nastrusnice si fapte bune pana cand, la finalul unei zile pline de aventuri, realizeaza ca a fi împreuna e mult mai interesant decat a fi la fel.

GRADINARIT

7. Ti-era dor de gradinarit? Grupul de Iniţiativa Civica Cişmigiu ne invita sa ne (re)apucam de treaba, alaturi de peisagistul Corina Tranca. Grupul începe plantarile de toamna si amenajeaza gradinile adiacente blocurilor din cartier. Hai cu noi daca vrei sa înveti ce înseamna o amenajare peisagistica, ce plante se potrivesc mai bine în gradinile din mediul urban si tot felul de tips & tricks pentru gradinarii mici si mari, la evenimentul Gradinarit urban în cartierul Cismigiu.

ATELIERE

8. Atelierele de teatru si actorie pentru cei mici, reprezinta o calatorie în lumea minutata a copiilor, unde vor experimenta potentialul creativ si vor deschide portile cunoasterii. Posibilitatea transmiterii mesajului prin arta, confera copiilor o mai buna întelegere a mecanismului de gandire si comportament, gestionarea constructiva a sentimentelor, socializare si lucrul în echipa.

9. Am deschis un nou sezon al atelierelor de dezvoltare a inteligentei emotionale, la Clubul Copiilor Isteti! Invita-ti copilul la atelierele de dezvoltare a inteligentei emotionale, unde îsi va antrena mintea, îsi va descoperi si constientiza emotiile, dar va învata sa le si gestioneze. Cursurile sunt special concepute pentru nivelul de varsta al copiilor, fiind desfasurate conform nevoilor si specificului fiecarui copil!

10. Centrul EDUC organizeaza un nou Program EDUkid destinat dezvoltarii emotionale, pentru copii între 5 si 8 ani. Programul „EDUkid” este organizat în 3 module, ofera un atelier GRATUIT „Eu si familia mea” si o întalnire de grup cu parintii, la finalul modulelor, în care vor fi oferite resurse practice. Cursul vizeaza atat ghidarea copilului spre dezvoltarea autocunoasterii si spre conectarea cu propriile senzatii si emotii cat si stimularea dezvoltarii autocontrolului si autonomiei, precum si încurajarea individualitatii.

DANS

11. Sambata asta ofera-ti patru ore de muzica, miscare si comunitate, in care comunitatea Ecstatic Dance iti ofera prilejul sa simti Energia hranitoare si eliberatoare a dansului, conexiunea intarita cu corpul tau si cu ceilalti, increderea sporita in libertatea si autenticitatea ta de exprimare si vitalitatea pe care o primesti prin miscare complexa si creativa. Ecstatic Dance 4th Season Opening with Cacao – o calatorie care te poate transforma – facilitata de DJ HAZELGURNER (ECSTATIC DANCE BARCELONA). Zona de masaj / Ora in comunitate / Potluck vegan / Kid-friendly.

MEN ONLY

12. PENTRU TaTICI!

Cati dintre voi barbatii v-ati simtit presati de dorintele si cerintele femeilor din viata voastra? Cati dintre voi ati simtit ca v-ati pierdut libertatea cand v-ati casatorit? Cati dintre voi daca ati fi întrebati ce ati face diferit, ati spune ca nu v-ati mai casatori? Cati dintre voi faceti tot ce puteti voi mai bine ca sa aveti o relatie minunata plina de conectare cu partenera voastra dar pana la urma tot la discutii interminabile ajungeti? Cati dintre voi va simtiti atrasi de alte femei si va e teama c-o sa vina momentul în care o sa trebuiasca sa alegeti încotro? Cati dintre voi nu ati facut-o deja? Daca vreti sa explorati mai mult pe aceste teme importante pentru orice barbat casatorit sau într-o relatie de lunga durata, intrati în cutia MEN ONLY de la Festivalul Barbati pe Matasari!

FESTIVAL

13. Fiti gata sa va intalniti cu roboti, ozoboti, imprimante 3D, explozii, youtuberi preferati, mecanisme uimitoare si multe altele la Mega Mall la SCIKiDS Festivalul Stiintei editia VI. La #100deanidestiinta, organizatorii pregatesc de zor super activitati stiintifico-distractive.

TOATE RECOMANDARILE DE SAMBATA 20 OCTOMBRIE

DUMINICA | 21 OCTOMBRIE 2018

SPECTACOL

14. Salina by ABC va invita la o portie de sanatate si la un spectacol interactiv cu talc marca Juxi Magic “Max si Mara, doi frati curajosi" Vom afla impreuna povestea celor doi fratiori nastrusnici si mai mereu veseli. Ce fac Max si Mara sears de sears? Va asteptam alaturi de not la spectacol pentru a afla raspunsurile.

ATELIER

15. Cum atelierul “Emotii colorate” a daruit copiilor de 4-7 ani si parintilor deopotriva emotii pozitive, ne-am propus sa repetam experienta intr-un format cu durata de o ora si 30 de minute. Te asteptam cu mare bucurie la atelier, pentru ca pe parcursul a 90 de minute sa ne descoperim emotiile, sa invatam sa le acceptam si sa dobandim abilitati de comunicare pentru o exprimare non-violenta.

TEATRU

16. Cand inteligenta lipseste cu desavarsire la unii, îsi face loc nastrusnicia la altii. La fel se întampla si în Prostia Omeneasca, un spectacolul Coquette plin de umor, atat pentru copii, cat si pentru adulti. Copii vor învata ca inteligenta este una dintre putinele trasaturi sau daruri pe care le are omul din nastere, care trebuie cultivata. Vom vedea ca povara prostiei este una dintre cele mai grele de dus.

17. Tapusele va invita la spectacolul „Gargariţa morocanoasa”, dupa cartea cu acelaşi nume scrisa de Eric Carle, varsta recomandata 2-6 ani. Gargariţa morocanoasa înca nu ştie sa spuna „te rog” sau „mulţumesc”, nu împarte lucrurile cu ceilalţi, este cam laudaroasa şi se crede mai puternica decat oricine. Oare e bine sa se poarte aşa?

YOGA

18. Iti doresti sa petreci un timp de calitate cu copilul tau? Veniţi împreuna la Atelierele Yoga Familiei unde veţi beneficia de o ora de conectare prin jocuri! Duminica dimineata, Anca Irimia te asteapta la Studioul PsihoYogapentru o ora de conectare cu copilul tau, prin posturi yoga adaptate copiilor peste 4 ani intr-un mod jucaus si distractiv.

TOATE RECOMANDARILE DE DUMINICA 21 OCTOMBRIE

Adauga tu primul comentariu:

  • Numele tau
    *Camp obligatoriu
  • Scrie aici comentariul tau!
    (maxim 1000 caractere)
  • Introdu codul de securitate alaturat

    Nu înţeleg codul
    *Camp obligatoriu