characters characters

Esti multumit de comunicarea cu profesorii copilului tau?

25 februarie 2014   

Varsta: 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a vota!
Repartitia voturilor!

Comentează:
9 comentarii

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu
 • Utilizator Anonim
  IONELA PAUN cadru didactic    17.02.2010 - 08:15
  Pe cand un sodaj din care sa reiasa si parerea cadrelor didactice despre importanta cu care trateaza parintii efortul acestora?Recunosc faptul ca ,din pacate, sunt si cadre didactice care nu ne fac cinste.Acestea ar trebui excluse din aceasta categorie nobila.Altfel,ajungem sa purtam toti stigmatul lor.
 • protonica4ever
  protonica4ever    14.02.2010 - 23:20
  Re: vizitator - Adri
  Sunt cadru didactic si am o vechime de 18 ani in invatamant, sunt si parinte de 12 ani. Mi-as dori ca profesorii copilului meu sa ma trateze asa cum tratez eu parintii elevii din clasa unde sunt diriginta. Mi-e teama insa ca sunt cam multi cei care gandesc ca Adri ...
 • Utilizator Anonim
  vizitator    14.02.2010 - 20:37
  sunt si parinte si cadru didactic. eu am o vechime de 11 ani, invatatoarea copilului meu este iesita la pensie. sedintele cu parintii sunt un monolog, materia este depasita foarte mult iar copilului meu ii spune ca ar tb sai fie rusine ca nu scrie tot de pe tabla ca doar mama lui este invatatoare. orice ai incerca sai spui schimba subiectul doamna invatatoare. multe din teme sunt pentru parinti. cum sa procedez?
 • ninina
  ninina    11.02.2010 - 19:07
  Sunt cadru didactic.Ce sa facem mai intai?
  Pe langa orele de curs mai fac si pregatire cu elevii clasei a VIII-a,organizez cercuri,pregatesc elevii pt olimpiada,etc. Suntem si noi oameni. Dar le-am spus parintilor ca pot veni sa discutam oricand doresc.
 • Caciula 2 Ioana
  Caciula 2 Ioana    19.01.2010 - 19:39
  Dupa cum arata acest sondaj, 60% dintre parinti sunt multumiti de comunicarea cu cadrele didactice, in timp ce 32,22% se arata nemultumiti. Acest aspect al comunicarii scoala-familie are un rol major in adaptarea buna a copilului la mediul scolar si in prevenirea esecului scolar. Astfel, comunicarea este un proces care ii implica pe cei doi parteneri, iar initiativa poate sa apartina atat profesorilor, cat si parintilor, pentru a avea un scop comun si a ajuta elevul sa faca fata cerintelor scolare.
 • Utilizator Anonim
  vizitator- Adri    19.01.2010 - 12:43
  Pentru vizitatorul de mai sus: atunci, ce propuneti? Accesibilitatea costa, e timpul nostru, si de multe ori il irosim cu loaze de doi bani, dupa vorba: asa parinti, asa copii.\nAsteptati totul de-a gata, in timp ce copiii stau, alegand numai raul!\nDe ce nu recunosc parintii, unii dintre ei, ca isi aduc copiii la scoala doar ca sa-i lase undeva?\nSi eu sunt parinte si nu astept sa ma cheme profesorul la scoala, ma interesez mereu de copil, mai ales acum, cand salariile cadrelor didactice au ajuns de rasul lumii, ce pretentii mai aveti?\nE usor sa critici, implicarea parintilor trebuie sa fie reala, nu pe la colturi,unde barfesc vrute si nevrute, din frustrari nejustificate pe care le au.\nSa se privatizeze tot invatamantul, cum este in strainatate, si sa vedem cine-si permite sa mai faca scoala.\nPana la urma, oricat de buni ar fi profesorii, ei nu sunt tot oameni?\nCum isi trimit unii copiii, la liceu ma refer, fara uniforma, cu bani de buzunar mai mult decat un salariu de bugetar, si multe alte lucruri pe care parintii se fac ca nu le vad?\nCe sa faca scoala mai intai, educatie, instructie, paza, sau toate pe un salariu de nimic?\nSi sa vedeti de-acum incolo ce va fi!!
 • Utilizator Anonim
  vizitator    18.01.2010 - 22:10
  sunt cadru didactic si pe langa discutiile zilnice pe care le avem impreuna dimineata si la pranz,sunt sedintele lunare ,iar parintii au posibilitatea de a participa la ore pentru a asista. am invitat parintii la clasa dar inca nu s-a anuntat nimeni,problemele personale sunt mai importante decat copilul.
 • tuu euu
  tuu euu    17.01.2010 - 16:14
  se simte o lipsa de interes din partea cadrelor didactice,in privinta comunicarii cu parintii.daca nu te interesezi de copil NU ESTE BINE ,daca te ineresezi prea mult IARASI NU ESTE BINE.atunci ,oare cum ar trebui sa procedam noi,parintii?
 • Utilizator Anonim
  vizitator    14.01.2010 - 16:53
  In general, mi-as dori ca profesorii fetitei mele sa fie mai accesibili si sa aiba mai mult timp pentru a discuta. Doar sedintele cu parintii nu mi se par suficiente pentru o buna comunicare parinti-profesori.