characters characters

Esti de acord ca Educatia sexuala sa fie introdusa ca materie obligatorie la scoala?

12 octombrie 2015   

Varsta: 6 - 11 ani, 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a vota!
Repartitia voturilor!

Comentează:
14 comentarii

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu
 • Fără foto
  GROZA MIRELA    24.02.2016 - 14:03
  Nu cred ca educatia de informare sexuala este necesara la gimnaziu, mai repede este nevoie de discutii despre relatiile dintre fete si baieti, despre respectul intre ei, despre respectul fata de profesori , despre consiliere psihologica asupra copiilor care au parintii plecati in strainatate la lucru, despre faptul ca oamenii sunt diferiti si nu trebuie sa radem de anumite deficient fizice.
 • mihaela maslin
  mihaela maslin    01.02.2016 - 16:33
  sunt de acord cu educatia sexuala in scoli atata timp cat li se explica subtil ce trebuie sa stie, dar sa se puna accent mai mult pe riscurile la care sunt expusi, pentru ca ei sa stie sa se fereasca din timp.Tinerii din ziua de astazi, inca de la o varsta frageda isi incep viata sexuala fara sa fi discutat cu parintii despre asa ceva din motive doar de ei stiute.
 • Fără foto
  ROXANA DOROBANTU    04.01.2016 - 17:31
  Consider ca nu e necesara pentru elevii de gimnaziu; e prea devreme pentru asa ceva. E vorba despre o alta etapa in care sa se vorbeasca despre educatie sexuala, mai tarziu, toate la timpul lor. La 11-14 ani e prea devreme pentru educatie sexuala. Mai bine ar fi educatie morala, educatie ecologica ... pentru ca aici e jale in tara noastra!
 • Fără foto
  Geanina    16.12.2015 - 07:12
  Cred ca educatia sexuala trebuie facuta de parinti, nu introdusa ca materie obligatorie in scoala. Daca profesorii si-ar face meseria si s-ar ocupa de elevi, nu ar mai fi timp de asemenea aberatii. Educatia sexuala s-ar putea face in orele de dirigentie, la liceu, cu ajutorul unor medici si psihologi invitati, nu cu profesori care "predau" tot felul de materii ...
 • Fără foto
  Mirel    04.12.2015 - 05:33
  pt milica ursu:
  Cucoana vreau sa-mi explici cu subiect si predicat de ce crezi tu ca e ceva rau sa "se prabuseasca" intr-o mare senzualitate? Faptul ca tu esti o habotnica care probabil are molii la * nu inseamna ca asa ar trebui sa fie absolut toti. Mai ales ca stim cu totii cum stam cu natalitatea in regiune - VARZA, aproape de tragedie! Asta si din cauza ca suntem un neam mai habotnic, mai smerit si dus la biserica, speriati cand auzim de subiecte infricosatoare ca "SEX"...
  Sa fie clar insa - ma refer la grupele mai mari de varsta, dupa 16-17 ani. Evident ca orice discutie legata de sexualitate si reproducere e mult prea prematura pentru cei mai mici.
 • Fără foto
  Raluca    03.12.2015 - 09:40
  pt. Stoica Teodor
  La 10-11 ani intr-adevar, e mult prea devreme pt. asa ceva. Insa dupa 16 ani ar cam trebui, nu de alta dar anturajul poate deveni extrem de nociv pentru dezvoltarea unui adolescent, si nu intotdeauna destainuie orice parintilor. Aici nu sunt extremist, nu zic nici sa invete ca pe copii ii aduce barza sau ca i-a creat vreun zeu, Dumnezeu, Allah, Zeus si care-o mai fi din LUT, nici despre orgasm ca-i placut si trebuie sa-l simtim cu pretul depravarii, ca niste oligofreni bezmetici.
  Odraslele noastre trebuie sa stie ce-i cumpatarea, ce e bunul simt, ca e frumos in viata sa iubesti si sa te darui mai tarziu, insa trebuie sa invete si despre organele genitale si rostul lor. Nu de alta, dar poate fi mult mai nociv pentru ei daca descopera singuri, brusc.
 • Fără foto
  milica ursu    02.12.2015 - 12:08
  Pentru dna. Simona Radu: Unii,in inconstienta lor(lipsa unei constiinte firesti,sanatoase!,dar impresionati de propria megaimportanta),indeasa in bietii copii-lipsiti de discernamantul (?!)adultilor-vitamine,hormoni,orori si alte chestii prea tari pentru organismul nepregatit sa le digere ! Mamelor normale, nu ii ajutati pe copii sa devina potentiali PEDOFILI,MASTURBANTI,PSIHOPATI,SENZUALIZATI........................ Invatati-i abecedarul anatomiei conform dezvoltarii fizice,psihice,intelectuale...;nu sariti peste etape ca va veti prabusi cu totii intr o MARE SENZUALITATE! NU-I MAGNETIZATI CU INFORMATII NEPOTRIVITE VARSTEI ! OF, UNDE ESTI, FRUMOASA COPILARIE?! CE BALAUR TE AMENINTA....!? ACELA CARE VIRUSEAZA MINTEA CELOR "mari"! INSELATOARE ATRACTIE !!!
 • Fără foto
  milica ursu    02.12.2015 - 11:31
  educatie sexuala,obsedatilor?!puneti copiii la volan de la 5 ani! invatati-i chineza la 7 luni!matematici la 1 an!dati-le un bisturiu in mana sa va extraga neuronul defect de la 7 ani!! TOATE LA VREMEA LOR! SI SUBCONSTIINTA VOASTRA VA PLATI CU VARF SI INDESAT!!CALAI DE SUFLETE CE SUNTETI!!
 • Lenuta Neagu
  Lenuta Neagu    24.11.2015 - 13:42
  Nu este nevoie de educatie sexuala daca invatam copiii sa mearga la biserica.
 • simona radu
  simona radu    21.11.2015 - 15:51
  Pentru domnul Stoica Teodor: copilul dumneavoastra stie ce este acela un PEDOFIL? Si ce ii poate face??I-ati explicat acest cuvant? Daca nu stie, ar trebui sa afle...va rog sa ii explicati, este foarte important, sa afle chiar inainte de 10-11 ani, inainte sa afle ...cat este de dureros...cum, din pacate, cunosc copii care au aflat...si mi-au povestit...
 • Fără foto
  doina    20.11.2015 - 16:25
  Da, pentru ca educația este necesară, știind la ce să se astepte vor știi să evite unele neplăceri.
 • Stoica Teodor
  Stoica Teodor    18.11.2015 - 08:28
  Nu este necesară educația sexuala in scoli! Nu dați inocenta copiilor voștri pe mana cine știe cui... Am trait 9 ani în MB si am văzut ce fel sunt transformați copiii in urma acestor informații.. Informația e prea mare pentru creierul si afectul lor si nu o pot duce la 10-11 ani cand li se preda sub forma unui filmuleț foarte explicit! Neamul nostru nu a avut nevoie de educație sexuala si s-a descurcat cat timp s-a militat pentru familie. Luptați ca parinti pentru inocenta copiilor voștri si nu pentru desfrânarea minții lor! Habar nu aveți, cei care vreți aceasta educație, ce li se pregătește prin aceste cursuri.. Pedofilii stau la panda... Citiți Virgiliu Gheorghe.
 • Fără foto
  doina ghita    15.11.2015 - 13:13
  Da, consider ca educația sexuală este necesară în școli, dacă ești informat, știi cum să eviți anumite efecte negative sau să ți asumi ceea ce se întâmplă.
 • Fără foto
  Daniela    24.10.2015 - 10:10
  Este necesara educatia sexuala in scolii.
Vezi toate comentariile