characters characters

Cum te comporti in cazul in care copilul tau face o criza de nervi?

25 februarie 2014   

Varsta: 3 - 6 ani.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a vota!
Repartitia voturilor!

Comentează:
4 comentarii

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu
 • Utilizator Anonim
  IoanaCaciula    20.10.2009 - 00:01
  Ignorarea crizei de furie a copilului este una dintre solutiile eficiente pe care parintii o adopta (asa cum afirma majoritatea celor care raspund la acest sondaj - 56,14%. In cazul in care parintele cedeaza si copilul obtine ceea ce doreste, atunci aceste crize de furie se vor repeta, deoarece cel mic invata ca astfel primeste o recompensa. Ignorarea este o modalitate de a stinge comportamentul nedorit al copilului, iar daca este aplicata cu consecventa, de fiecare data, atunci crizele de furie vor disparea si ele. De obicei, atunci cand copilul este mic, pana la varsta de 6-7 ani, a-l ruga sa inceteze nu are o eficienta considerabila, deoarece copilul se afla la nivelul mental al actiunilor concrete.
 • Ivanciu anca
  Ivanciu anca    14.10.2009 - 17:17
  vai, fac parte din procentul de 3,5% din parintii care \"cedeaza si fac pe plac\"... norocul meu este ca fetita mea nu stie si crizele ei de nervi sunt inexistente :)
 • Utilizator Anonim
  vizitator    14.10.2009 - 10:01
  cel mai bine e sa-l rogi sa inceteze o data sau de doua ori nu mai mult daca nu inceteaza atunci il ignori pina inceteaza;este foarte greu de lucrat cu copiii pentruca fiecare are alt mod de a se comporta
 • LAKATOS ANTON
  LAKATOS ANTON    12.10.2009 - 20:21
  Criza de nervi este cel mai des intalnita atunci canmd micilor nostri printi nu li se face pe plac . Eu ignor aceasta criza iar reactiile lui sunt extraordinare . Acum cred ca imi cauta un alt punct slab unde sa ,,atace\" , a vazut ca acele crize nu au rezolvat mofturile lui . Sper sa reusiti si dumneavoastra . Mult succes !!