characters characters

Consideri ca ar trebui interzise meditatiile copiilor cu profesorii de la clasa?

25 februarie 2014   

Varsta: 11 - 15 ani, 15 - 18 ani.

Trebuie sa fiti autentificat pentru a vota!
Repartitia voturilor!

Comentează:
8 comentarii

 • Numele tau
  *Camp obligatoriu
 • Scrie aici comentariul tau!
  (maxim 1000 caractere)
 • Introdu codul de securitate alaturat

  Nu înţeleg codul
  *Camp obligatoriu
 • Caciula 2 Ioana
  Caciula 2 Ioana    14.01.2010 - 21:27
  54,43% dintre persoanele care si-au exprimat parerea spun ca meditatiile copiilor cu profesorii de la clasa ar trebui interzise, in timp ce 34,18% sunt considera ca acestea nu ar trebui interzise. Motivul principal pentru interzicerea acestor meditatii este acela ca atunci cand elevii nu fac meditatii cu profesorul respectiv, atunci ei vor primi note mai mici la materia respectiva. Si astfel, atat deontologia profesionala a cadrelor didactice nu este respectata, si nici egalitatea de sanse a elevilor.
 • Utilizator Anonim
  vizitator    11.01.2010 - 15:07
  In cazul in care profesorul are rezultate (olimpici nationali) DA, dar nu se justifica meditatiile numai de dragul banilor si cred ca majoritatea asa sunt. Se manifesta un dezinteres jalnic la orele de curs si se pune accentul pe meditatiile partculare care acestea din urma se reflecta numai in catalogul clasei nu si in celelalte confruntari cu care elevul se intanleste.
 • Utilizator Anonim
  Un profesor    11.01.2010 - 11:52
  atata timp cat profesorii nu vor fi platiti bine, meditatiile vor exista si nu numai !unii pleaca de la ideea ca, ce fac profesorii pentru a merita un salar mai mare? astia care se intreaba, sunt doar niste frustrati care fie au avut probleme in scoala de comportament, note mici, fosti elevi problema care acu isi dau cu parerea aiurea, sau unii parinti care in loc sa-si educe copilul, il arunca in grija scolii spunand \' spalati-va cu el pe cap\' !
 • Utilizator Anonim
  simona    11.01.2010 - 11:10
  eu nu fac meditatii la niciun obiect.parintii mei nu-si permit.si chiar daca muncesc mai mult poate ca altii ,nu sunt nici macar bagata-n seama.
 • Utilizator Anonim
  vizitator    10.01.2010 - 17:53
  problema e ca unii profesori isi cheama copiii de la clasa la meditatii-in caz contrar,primesc note proaste!deci-ar fi o solutie
 • Angel_sp
  Angel_sp    07.01.2010 - 19:24
  Nu cred ca asta ar fi o solutie. Profesorul de la clasa cunoaste elevul, are idee cat stie si ce anume stie!
 • Xiryaa
  Xiryaa    07.01.2010 - 14:07
  Eu cred ca ar trebui interzise meditatiile cu profesorii de la clasa. E adevarat ca uneori pot fi de folos elevului, dar adesea apar abuzuri urate. Sunt frecvente cazurile in care copilul care nu face meditatii cu profesorul de la clasa este defavorizat. Atata timp cat media din scoala conteaza la examen, parintii \"se orienteaza\" vrand-nevrand catre profesorul de la clasa.
 • Utilizator Anonim
  vizitator    07.01.2010 - 11:34
  Uneori, meditatiile cu profesorii de la clasa sunt de real folos copiilor. In alte cazuri insa, se poate ajunge la situatii neplacute.. Nu cred ca interzicerea lor este insa o solutie.